hubert72 Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Ostatnio udało mi się poskładać Staruszka od tolo w podziałce '72 . Model wykonany praktycznie bez żadnych poprawek , elegancko i łatwo składalny . Od siebie dodałem jedynie linkę wraz hakiem i łańcuchem na przednim zderzaku szoferki , szyby i wały napędowe no i oczywiście ładunek na pace . Malowanie to humbrole i lifecolor . Wash -vallejo , kurzenie-mig productions .Zapraszam do oglądania Wiem , że zdjęcia dość kaprawe ale nie było porozumienia na lini aparat/ja PS Na niektórych zdjęciach widać, że boczne okienko Stara jest jakby białe-to efekt powyższego^^^ W realu jest przejrzyste Cytuj
MrDyzio Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Ładnie wyszedł. Nie jestem pewien czy to wina zdjęć (oby!) czy coś wyszło nie teges z reflektorami... Kawał dobrej roboty pozdrawiam Cytuj
hubert72 Napisano 2 Lipca 2011 Autor Napisano 2 Lipca 2011 Gdzie jest przycisk lubię to ? Dobre Co do reflektorówto faktycznie mogą być kiczowate bo nie zalewałem ich żadnym preparatem . Jak pokonam lenistwo to poprawię Cytuj
Tomek Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Bardzo ładny model, a dzięki podstawce wygląda jeszcze fajniej. Cytuj
MrDyzio Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Gdzie jest przycisk lubię to ? Dobre Co do reflektorówto faktycznie mogą być kiczowate bo nie zalewałem ich żadnym preparatem . Jak pokonam lenistwo to poprawię Co to za marudzenie? Bierz się za reflektory Cytuj
Zderzak Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Bardzo ładny Star. Aż zazdrość mnie zżera, że nie ma takiego w 1:35 Cytuj
Andrzej_LK Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 model bardzo cieszy oko. na pace mogłoby być więcej brudku i pyłu wnoszonego na butach, wycieraczki niepotrzebnie są opuszczone. ale to są szczegóły. gratulacje. Cytuj
tornado Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Piękny model i wykonanie na najwyższym poziomie Cytuj
Kacperek315 Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Bardzo fajne masz te modele i ten jest też dobry. Cytuj
Arni44 Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 SUPER STAR ,szkoda że niema takowego w 1:35 jak napisał kol. ZDERZAK. GRATULUJĘ WYKONANIA Cytuj
rtoipmodest Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Super Kiedy zaczną się pojawiać u Ciebie figurki? Cytuj
hubert72 Napisano 5 Lipca 2011 Autor Napisano 5 Lipca 2011 Super Kiedy zaczną się pojawiać u Ciebie figurki? Piotrze figurki to niestety nie jest moja mocna strona Ja gustuje w polskiej pancerce tak więc z pacynkami nie obyło by się bez sporych przeróbek PS Dzięki Panowie za miły odbiór Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi