hubert72 Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Ostatnio udało mi się poskładać Staruszka od tolo w podziałce '72 . Model wykonany praktycznie bez żadnych poprawek , elegancko i łatwo składalny . Od siebie dodałem jedynie linkę wraz hakiem i łańcuchem na przednim zderzaku szoferki , szyby i wały napędowe no i oczywiście ładunek na pace . Malowanie to humbrole i lifecolor . Wash -vallejo , kurzenie-mig productions .Zapraszam do oglądania Wiem , że zdjęcia dość kaprawe ale nie było porozumienia na lini aparat/ja PS Na niektórych zdjęciach widać, że boczne okienko Stara jest jakby białe-to efekt powyższego^^^ W realu jest przejrzyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Gdzie jest przycisk lubię to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Ładnie wyszedł. Nie jestem pewien czy to wina zdjęć (oby!) czy coś wyszło nie teges z reflektorami... Kawał dobrej roboty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 2 Lipca 2011 Autor Share Napisano 2 Lipca 2011 Gdzie jest przycisk lubię to ? Dobre Co do reflektorówto faktycznie mogą być kiczowate bo nie zalewałem ich żadnym preparatem . Jak pokonam lenistwo to poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Bardzo ładny model, a dzięki podstawce wygląda jeszcze fajniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Gdzie jest przycisk lubię to ? Dobre Co do reflektorówto faktycznie mogą być kiczowate bo nie zalewałem ich żadnym preparatem . Jak pokonam lenistwo to poprawię Co to za marudzenie? Bierz się za reflektory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Bardzo ładny Star. Aż zazdrość mnie zżera, że nie ma takiego w 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 model bardzo cieszy oko. na pace mogłoby być więcej brudku i pyłu wnoszonego na butach, wycieraczki niepotrzebnie są opuszczone. ale to są szczegóły. gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Piękny model i wykonanie na najwyższym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Bardzo fajne masz te modele i ten jest też dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 No co duzo pisać, ładny jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Very nice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 SUPER STAR ,szkoda że niema takowego w 1:35 jak napisał kol. ZDERZAK. GRATULUJĘ WYKONANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Super Kiedy zaczną się pojawiać u Ciebie figurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Bardzo Fajny STARuch Gratuluję! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 5 Lipca 2011 Autor Share Napisano 5 Lipca 2011 Super Kiedy zaczną się pojawiać u Ciebie figurki? Piotrze figurki to niestety nie jest moja mocna strona Ja gustuje w polskiej pancerce tak więc z pacynkami nie obyło by się bez sporych przeróbek PS Dzięki Panowie za miły odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Super STAR (ze Starachowic)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi