Andrzej_LK Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 tylko żebyś ludzika nie zapomniał, widze, że właz otwarty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Osobliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 9 Października 2011 Autor Share Napisano 9 Października 2011 Witam! Na początek mała skrzynka odpowiedzi: Coś czuję, że w Lublinie mamy zwycięzcę w 1:72 open Eee...Nie dzielmy skóry na żywym niedźwiedziu - pożyjemy zobaczymy tylko żebyś ludzika nie zapomniał, widze, że właz otwarty Właz otwarty trochę „na potem” bo z braku odpowiedniego ludzika model pozostanie zapewne bezludny . Osobliwy W rzeczy samej – dlatego przykuł mą uwagę . A oto kolejny akt dramatu czyli „surfejser in action”: Jak to w dramacie jest i ofiara i element groteski – ofiarą w trakcie „manewrów” malarskich padł celownik który „odleciał’ w przestrzeń okołostołową a groteska to to że gdy zrobiłem nowy zguba się znalazła . Ale nie ma tego złego itd. – nowy bardziej mi się spodobał . C.d.n. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Zagladnalem i jestem mile zaskoczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Teraz jak jest w jednym kolorze to dopiero czad. Czy byłaby szansa na podesłanie jakiś planów tego rozwijacza dywanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 14 Października 2011 Autor Share Napisano 14 Października 2011 Witam! Na początek mała skrzynka odpowiedzi: Czy byłaby szansa na podesłanie jakiś planów tego rozwijacza dywanu? Oczywiście tak – zapraszam na priv. A oto i kolejna odsłona dramatu: Kolor podstawowy + kolory uzupełniające (Vallejo MC) sidolux kalkomanie łosz (MIG) mat wstępny syf: Teraz kolej na następne warstwy syfu, obicia itp . C.d.n. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 Super i to w tej skali. Sam nie wiem co innego można napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 15 Października 2011 Share Napisano 15 Października 2011 no no kolego, naprawdę piekne, idealne połaceniei precyzji i pięknego malowania gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 15 Października 2011 Share Napisano 15 Października 2011 Mistrzostwo świata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek Greinert Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 O kurczaki, masz talent do detalu, zarabiście mi się podoba, tylko pliss nie utytłaj go za bardzo. Ktoś mądrze napisał że z tym jest jak z soleniem zupy. No i zdecydowanie pomyśl nad masterowaniem, chyba że nie jestem na bierząco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 a ja powiem tak Proszę o zdjęcie z moneta bo nie wierze ze to jest 72 :P śmierdzi mi tu 35 :P a tak serio piękna robota czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 a ja powiem tak Proszę o zdjęcie z moneta bo nie wierze ze to jest 72 :P Znając kunszt temira2 , żadnym kłopotem nie byłoby dla niego wykonanie odpowiednio dużej groszówki Kolejna świetna praca, panie autorze, warto czekać na twoje warsztaty! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 21 Października 2011 Autor Share Napisano 21 Października 2011 Witam! Na początek mała skrzynka odpowiedzi: zdecydowanie pomyśl nad masterowaniem tylko pliss nie utytłaj go za bardzo. Ktoś mądrze napisał że z tym jest jak z soleniem zupy. Z założenia syf miał być umiarkowany: w realu ten pojazd karierę frontowego weterana dopiero rozpoczynał , a jak wyszło poniżej. Kolejna świetna praca, panie autorze, warto czekać na twoje warsztaty! Proszę o zdjęcie z moneta bo nie wierze ze to jest 72 :P śmierdzi mi tu 35 Znając kunszt temira2 , żadnym kłopotem nie byłoby dla niego wykonanie odpowiednio dużej groszówki Tak więc na specjalne życzenie PT. Publiczności (moneta orginał ) : A teraz kolejna odsłona dramatu: Stan na dziś: Zamawiając podstawkę strzeliłem sobie bronka i wyszła za mała więc model osadziłem na niej jedynie tymczasowo . W późniejszym czasie gdy „baza” będzie już prawidłowa zadbam o stosowną „nadbudowę” i „czynnik” ludzki . C.d.n. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 21 Października 2011 Share Napisano 21 Października 2011 To jest jakiś trik - to nie może być 72.;] Gdzie na żywo można zobaczyć dzieła kolegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 21 Października 2011 Autor Share Napisano 21 Października 2011 Witam! To jest jakiś trik - to nie może być 72.;] Gdzie na żywo można zobaczyć dzieła kolegi? Jutro w Lublinie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Bajka, model wyszedł rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 no nie poeiwm jak na takiego krasnala wyglada bardzo ladnie. Mozesz dozucic kilka fotek z detalami (oczywiscie rozumiem ze 1:72) ale z checia popatrze jak ludzie robia brudzenie i obicia tak malych modeli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi