Andrzej_LK Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 tylko żebyś ludzika nie zapomniał, widze, że właz otwarty :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modelarz Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Osobliwy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temir 2 Posted October 9, 2011 Author Share Posted October 9, 2011 Witam! Na początek mała skrzynka odpowiedzi: Coś czuję, że w Lublinie mamy zwycięzcę w 1:72 open Eee...Nie dzielmy skóry na żywym niedźwiedziu - pożyjemy zobaczymy tylko żebyś ludzika nie zapomniał, widze, że właz otwarty Właz otwarty trochę „na potem” bo z braku odpowiedniego ludzika model pozostanie zapewne bezludny . Osobliwy W rzeczy samej – dlatego przykuł mą uwagę . A oto kolejny akt dramatu czyli „surfejser in action”: Jak to w dramacie jest i ofiara i element groteski – ofiarą w trakcie „manewrów” malarskich padł celownik który „odleciał’ w przestrzeń okołostołową a groteska to to że gdy zrobiłem nowy zguba się znalazła . Ale nie ma tego złego itd. – nowy bardziej mi się spodobał . C.d.n. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Zagladnalem i jestem mile zaskoczony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Teraz jak jest w jednym kolorze to dopiero czad. Czy byłaby szansa na podesłanie jakiś planów tego rozwijacza dywanu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temir 2 Posted October 14, 2011 Author Share Posted October 14, 2011 Witam! Na początek mała skrzynka odpowiedzi: Czy byłaby szansa na podesłanie jakiś planów tego rozwijacza dywanu? Oczywiście tak – zapraszam na priv. A oto i kolejna odsłona dramatu: Kolor podstawowy + kolory uzupełniające (Vallejo MC) sidolux kalkomanie łosz (MIG) mat wstępny syf: Teraz kolej na następne warstwy syfu, obicia itp . C.d.n. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Super i to w tej skali. Sam nie wiem co innego można napisać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laskonogi Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 no no kolego, naprawdę piekne, idealne połaceniei precyzji i pięknego malowania gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Mistrzostwo świata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Greinert Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 O kurczaki, masz talent do detalu, zarabiście mi się podoba, tylko pliss nie utytłaj go za bardzo. Ktoś mądrze napisał że z tym jest jak z soleniem zupy. No i zdecydowanie pomyśl nad masterowaniem, chyba że nie jestem na bierząco? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skikut87 Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 a ja powiem tak Proszę o zdjęcie z moneta bo nie wierze ze to jest 72 :P śmierdzi mi tu 35 :P a tak serio piękna robota czekam na efekt końcowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 a ja powiem tak Proszę o zdjęcie z moneta bo nie wierze ze to jest 72 :P Znając kunszt temira2 , żadnym kłopotem nie byłoby dla niego wykonanie odpowiednio dużej groszówki Kolejna świetna praca, panie autorze, warto czekać na twoje warsztaty! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temir 2 Posted October 21, 2011 Author Share Posted October 21, 2011 Witam! Na początek mała skrzynka odpowiedzi: zdecydowanie pomyśl nad masterowaniem tylko pliss nie utytłaj go za bardzo. Ktoś mądrze napisał że z tym jest jak z soleniem zupy. Z założenia syf miał być umiarkowany: w realu ten pojazd karierę frontowego weterana dopiero rozpoczynał , a jak wyszło poniżej. Kolejna świetna praca, panie autorze, warto czekać na twoje warsztaty! Proszę o zdjęcie z moneta bo nie wierze ze to jest 72 :P śmierdzi mi tu 35 Znając kunszt temira2 , żadnym kłopotem nie byłoby dla niego wykonanie odpowiednio dużej groszówki Tak więc na specjalne życzenie PT. Publiczności (moneta orginał ) : A teraz kolejna odsłona dramatu: Stan na dziś: Zamawiając podstawkę strzeliłem sobie bronka i wyszła za mała więc model osadziłem na niej jedynie tymczasowo . W późniejszym czasie gdy „baza” będzie już prawidłowa zadbam o stosowną „nadbudowę” i „czynnik” ludzki . C.d.n. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikk Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 To jest jakiś trik - to nie może być 72.;] Gdzie na żywo można zobaczyć dzieła kolegi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temir 2 Posted October 21, 2011 Author Share Posted October 21, 2011 Witam! To jest jakiś trik - to nie może być 72.;] Gdzie na żywo można zobaczyć dzieła kolegi? Jutro w Lublinie. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Bajka, model wyszedł rewelacyjnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
math Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 no nie poeiwm jak na takiego krasnala wyglada bardzo ladnie. Mozesz dozucic kilka fotek z detalami (oczywiscie rozumiem ze 1:72) ale z checia popatrze jak ludzie robia brudzenie i obicia tak malych modeli. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts