Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapraszamy wszystkich na VI edycję Chełmżyńskiego Festiwalu Modelarskiego, który odbędzie się w dniach 22-23.07.2017. Osoby prowadzące kalendarze imprez modelarskich, bardzo proszę o dopisanie naszego Festiwalu.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Napisano

Dodaj Wojciechu pozycję do kalendarza:

14-15.04.2018 WROCŁAW - VII Wrocław Model Show; VI Memoriał im. sierż. pchor. Aleksandra Średnickiego

• 2 weeks later...
Napisano
Dodane, thx

A mógłbyś Wojtek dodać VII WMS2018?? Post wcześniej masz pełna nazwę z datą.

Chyba trzeba chłopakom z Inowrocławia dać chwilę wytchnienia po konkursie. Grunt że termin 7-8 kwietnia 2018 na VII WMS upubliczniony. Gorzej jak nam się znów jakaś Naviga wetnie, to znów nikt do nas nie przyjedzie...

Napisano

NAVIGA i tak nie będzie na Was zwracać uwagi, umieściłem wreszcie, ale naprawdę troszkę zarobiony jestem.

• 4 months later...
Napisano

Wojtku możesz w wolnej chwili wpisać VII Bałtycki Festiwal Modelarski - Koszalin 2018 26-27.05.2018. Z góry dziękuję

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano

Tak więc podjęta decyzja została na kosmetyczną zmianę terminu Międzynarodowego Przeglądu Modelarskiego w Bielsku Białej na 29-30 września 2018; tak więc będziemy chcieli na stałe uplasować się w ostatni weekend września

ze swojej strony apeluje do kolegów organizatorów o wspólne konsultacje terminów - tegoroczna nakładka Częstochowy i Kielc + Paprykarz nikomu nie wyszła na dobre

zapraszamy do polubienia naszej strony na fejsie MPM 2018

• 1 month later...
Napisano

W kalendarzu ISMR jeżeli organizator poda dokładny adres to jest odnośnik do mapy.

Napisano

Dodany Włocławek.

Buduję mapkę i ciekaw jestem waszych opinii.

Podobnie jak w kalendarzu będą tam imprezy organizowane w Polsce. Organizatorów uprasza się o przekazanie informacji na adres biuro@ismr.pl a w niej:

- pełna nazwa imprezy,

- dokładny adres z nazwą obiektu gdzie będzie się odbywało,

- dokładny termin imprezy,

- link do informatora (lub przesłanie informatora lub informacja czy będą modele kartonowe, plastikowe, konkurs punktowy),

Napisano

Wojtek,

Dodaj proszę jeszcze, choć to nie krajowa impreza, ale o zasięgu napewno ogólnoeuropejskim, z bardzo dużym wkładem i udziałem modelarzy z Polski, imprezę w Węgierskim Moson Moson Model Show 2018 w dniach 21-22 kwietnia 2018 roku.

Wiem, również od Piotra Oz'a Ozgi, że IX edycja Festiwalu o Puchar Komendanta CSLog w Grudziądzu będzie w dniach 9-11 listopada 2018 roku.

Pozdrawiam i dziękuję.

Napisano

Wojtek, dodaj nasze imprezy do kalendarza.

Pozdrawiam

IMPREZY ORGANIZOWANE W TORUNIU 2018

1. MP Lotnicze 12/13 maj 2018 Aeroklub Pomorski

2. MP Kolekcji 6/7 październik 2018 Klub Zodiak

Napisano
Jak można to dodałem, dziękuję.

Dziękuję za dodanie, robimy nietypową wystawę, chcielibyśmy żeby się więcej modelarzy pojawiło, chcemy promować w naszym miasteczku to wspaniałe hobby. Pozdrawiam i zapraszamy