Alan Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Moim zdaniem z tym brudzeniem, znacznie zyskał na wyglądzie ten kociak. Przez to A.C.T.A to nie długo będzie strach malować kamo, takie samo jakie było na prawdziwym egzemplarzu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 Dzięki za komentarz. Ale jest też druga strona medalu. Modele będą bardziej ,, artystyczne " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Tygrysek bardzo fajnie ututłany. Bardzo zaczyna nabierać wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 Witam. tampless, ale on jest już prawie skończony więc już dużo ,,brzydszy" nie będzie. Ostatnio niewiele zrobiłem. Poniżej efekty. By marekrc at 2012-02-06 By marekrc at 2012-02-06 By marekrc at 2012-02-06 By marekrc at 2012-02-06 By marekrc at 2012-02-06 By marekrc at 2012-02-06 By marekrc at 2012-02-06 By marekrc at 2012-02-06 By marekrc at 2012-02-06 By marekRC at 2012-02-06 I jeszcze kilka fotek samego wózka. By marekrc at 2012-02-06 By marekrc at 2012-02-06 By marekrc at 2012-02-06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 (edytowane) Przyczepka extra Ci wyszła Wojtek. Widzę,że drzewko tzn pień w końcu dostał mech. Ciekaw jestem jak Ci z figurkami pójdzie.Moje na razie poszły do kąta. Edytowane 6 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 Chyba przydało by się trochę rozjaśnić ten mech ? ? ? Z figurkami to będzie ciężka przeprawa, bo z jednej strony nie chcę skopać podstawkami kijowymi figsami, a z drugiej strony będą to dopiero moje drugie figurki więc ciężko będzie. Na szczęście jeszcze cztery dni i ferie, a wtedy będę siedział i malował je ,,aż do uzyskania zamierzonego efektu". Tylko teraz zastanawiam się, czy nie braknie mi figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Bardzo, ale to bardzo podoba mi się kompozycja tej dioramki. Widać w niej życie. To może teraz coś o technice. Bardzo, ale to bardzo podoba mi się wykonanie tej dioramki. Wszystko jest git Podłoże, Tiger, przyczepka. Wszystko na wysokim poziomie i współgra ze sobą. Życzę Tobie ale i wymagam abyś utrzymał ten poziom do końca projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 Życzę Tobie ale i wymagam abyś utrzymał ten poziom do końca projektu. Będę się starał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 No ale miałeś napisać jak ten mech robiłeś. Podstawka wymiata - super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 Pokaże, pokarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alan Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Ja bym już zostawił ten mech w spokoju bo na prawdę wygląda świetnie. Nie mogę się doczekać efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 15 Lutego 2012 Autor Share Napisano 15 Lutego 2012 Witam. Dawno mnie w temacie nie było. Podstawka już prawie skończona. Pozostało tylko wylać wodę ( czego nawiasem najbardziej się boję ).Nadal trenuję malowanie figurek i cały czas mi to nie wychodzi. Poniżej wyniki moich ostatnich zmagań. Najpierw nieszczęsna figurka. By marekrc at 2012-02-15 Podstawka czeka na deszcz. By marekrc at 2012-02-15 By marekrc at 2012-02-15 By marekrc at 2012-02-15 Przeciągnąłem kilka sznurków by zamocować te klamoty na płycie nad silnikowej, ale im dłużej na nie patrze tym mniej mi się podobają. By marekrc at 2012-02-15 By marekrc at 2012-02-15 By marekrc at 2012-02-15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 No i niechby tak w trakcie walki jakiś odłamek poleciał tudzież nawet jakiś pocisk małego kalibru na płytę nadsilnikową i ze wspaniałego Tygrysa niewiele by zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 15 Lutego 2012 Autor Share Napisano 15 Lutego 2012 No niestety. Załoga w ogóle nie pomyślała o tym. Ale na razie ich nie atakowano więc się trochę za bardzo rozluźnili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Najlepiej na załogę zwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 15 Lutego 2012 Autor Share Napisano 15 Lutego 2012 To jak, zostawić te sznurki czy wywalić ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 To Twój model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Świetna robota King i podstawka na prawdę robią wrażenie , tylko te pociski powiązane drutem do czołgu, który wjeżdża do wody troszkę naciągane, ale jeśli tobie się podoba to zastaw Powodzenia w dalszych pracach Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Witam Wojtek. Te sznurki bym wywalił. Po 1 są mało efektowne a po 2 prościej byłoby te klamoty wrzucić do środka niż oplątywać pół godziny z wątpliwym skutkiem . Nie mogę się doczekać tej wody w strumyku. Tzn. tego jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 15 Lutego 2012 Autor Share Napisano 15 Lutego 2012 Ok sznurki wywalam, pociski też, ale panzerfausty, karabin i kanister zostają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 A więc tak - wywal pociski z oczywistych względów. Sznurki też, ale pbez powodu. Natomiast jak dasz panzerfausty obrócone o 90 stopni to można by rury oprzeć o osłonę wydechu i przywalić tym kanistrem tak jak już leży. To powinno trochę pomóc. Jak malowałeś karabin?. Jest fantastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 15 Lutego 2012 Autor Share Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) Dzięki wszystkim za rady. Bzylmas fajny pomysł tylko jest jedna wada takiego rozwiązani, a mianowicie zostałyby miejsca gdzie pociski leżały na "kocyku" i musiałem coś z tym zrobić. Takie wymyśliłem rozwiązanie. By marekrc at 2012-02-15 Nie bijcie zbyt mocno. Jeszcze jedna niewyraźna fotka brudzenia przodu. Postaram się jutro zrobić lepsze fotki. By marekrc at 2012-02-15 Jeśli chodzi o karabin to najpierw pokryłem go Farbą Wood Tan od Pactr-y i potem ciemnobrązową olejną farbą zrobiłem kreski, a następnie wszystko to rozmazywałem aż do uzyskania zamierzonego efektu. Edytowane 15 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Nie widzę fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 15 Lutego 2012 Autor Share Napisano 15 Lutego 2012 Soory już są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Dla mnie super. Tylko zewnętrzny odwróć głowicą do środka coby nie spadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi