bazylms Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Dzieki Kondziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Fajny poradnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Trochę roboty ale efekt jest. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Świetnie wygląda. Na pewno skorzystam z poradnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Fajnie, że chciało Ci się zrobić taki fajny poradnik. Myślę, że można by wyciąć ten post i wrzucić go do tajników, myślę że wiele osób by z niego skorzystało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 No super! Dzięki za wykład . Człowiek całe życie się uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2012 Fajnie, że chciało Ci się zrobić taki fajny poradnik. Myślę, że można by wyciąć ten post i wrzucić go do tajników, myślę że wiele osób by z niego skorzystało. Dzięki panowie, cieszę się, że ktoś z tego skorzysta. Co do wycinania to sam nie wiem, czy to się tam nadaje. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Witam. Poradnik super i moim zdaniem bez problemu nadaje się do działu z tajnikami. Już wiem jak zrobić fajne błoto na moim Kingu. Mam tylko jedną propozycję. Może zamiast nakładania na całą powierzchnię Fuel Stain-sa można by spróbować dać w kilku losowych miejscach plamy. Nie wiem czy to błoto nie jest trochę za ciemne, może jeszcze nie wyschło ? ? ? Ogólnie model zaczyna wyglądać jak kolejny ( po ,,esdeku" i ,,czerczilu") hicior Konrad Models Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2012 Witam. Może zamiast nakładania na całą powierzchnię Fuel Stain-sa można by spróbować dać w kilku losowych miejscach plamy. Nie wiem czy to błoto nie jest trochę za ciemne, może jeszcze nie wyschło ? ? ? Ogólnie model zaczyna wyglądać jak kolejny ( po ,,esdeku" i ,,czerczilu") hicior Konrad Models Przecie napisałem, że musi wyschnąć. Fotki wyschniętego błota. Jak widać się trochę różni od tego na innej stronie, pewnie za bardzo rozcieńczyłem Fuel Stains i nie przebija (nie błyszczy). Ale i tak chyba lepsze takie różnorodne niż takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Ładnie Ci to wyszło Konrad Fixer dajesz z aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Sorry, nie dokładanie przeczytałem. Teraz błotko wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 błotko ładne ale moim zdaniem za bardzo umorusany ten T28. Wygląda jak by go utopili w bagnie. Swoja drogą zastanawiam się czy w Twej metodzie potrzebne są te ,,szminki,, Tamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2012 Witam! Parę fotek po brudzeniu, nie mam czarnej farby i jeszcze niektóre detale są zielone. Zakurzyłem model i jutro go sfixuje. Niestety bateria padła w aparacie więc na razie tylko tyle fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Jesteś na dobrej drodze do ładnego dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Mokre ślady, mokre ślady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 25 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2012 Cześć! Więcej obiecanych fotek, jednak model jeszcze nie dostał Fixera więc jest za dużo trochę tego brudu. ;) Jeszcze trzeba więcej pigmentów na tłumik, ciut więcej czerwonych obić i innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Bogato utytrany,ale bardzo ładnie to się wszystko ze sobą zgrywa. Fajnie Ci to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Kurde Piotr mnie ubiegł. Dokładnie to samo chciałem napisać. Edytowane 25 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Jak już pisałem zbytnio upierdzielony ale to kwestia gustu, brud jest realny. Fixowałeś już pigmenty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 A Dumo znowu tylko obrazki ogląda. Ja jeszcze poczekam z opinią, zobaczę jak to wygląda po fixerze, teraz trudno coś powiedzieć. Większych zastrzeżeń nie ma w każdym razie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 A Dumo znowu tylko obrazki ogląda. No bez kitu xD Zdeczka roztrzepany jestem, ale nie wiem czy to przez sesje czy już tak po prostu jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Przepiękny model ! Bardzo mi się podoba Twoje wykonanie. Może faktycznie tego błota trochę za dużo, ale to pryszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 A mi blotko pasuje...fajnie sie zgrywa z ta brudna zielenia. The plamy oleju na blotnikach tez dodaja smaczku ...zobaczymy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Witam. No bez kitu xD Zdeczka roztrzepany jestem, ale nie wiem czy to przez sesje czy już tak po prostu jest.... Ciekawe, co to za sesja, że rozprasza tak Twoją uwagę. Błotko wygląda bardzo naturalnie. Podobają mi się styrane modele, ale moim zdaniem brakuje tu obić, jak i tych gdzie wyłazi podkład, jak i całych w kolorze rdzy. Wydaje mi się, że minia raczej słabo wygląda jako obicia. Niemniej jednak model wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2012 Witam. No bez kitu xD Zdeczka roztrzepany jestem, ale nie wiem czy to przez sesje czy już tak po prostu jest.... Ciekawe, co to za sesja, że rozprasza tak Twoją uwagę. Błotko wygląda bardzo naturalnie. Podobają mi się styrane modele, ale moim zdaniem brakuje tu obić, jak i tych gdzie wyłazi podkład, jak i całych w kolorze rdzy. Wydaje mi się, że minia raczej słabo wygląda jako obicia. Niemniej jednak model wygląda super. A mi ich tutaj nie brakuje bo jest ich tyle ile chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi