templess Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Osobiście nie porwałbym się na aż takie zabłocenie ale szczerze przyznam że coraz ciekawiej to wygląda i bardzo mi się podoba . Niecierpliwie czekam na dalsze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniekk Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Bardzo podoba mi się wykonane błoto. Wygląda naturalnie. Ładnie ci ty wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2012 Dzięki panowie. Chyba lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Coraz ciekawiej, kurde białe tło daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Piękna sprawa. Jak uzyskałeś taki efekt? Pędzlem starłeś nadmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2012 Dzięki! Taki efekt uzyskałem ścierając, nasączonym a potem suchym, patyczkiem do uszów w benzynie do zapalniczek. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 no teraz ilość błota wygląda realnie tak 3maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kula5nw Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Witam, Choć to nie mój "temat"(pancerka), to uważam że sposób wykonania przez Ciebie tego modelu jest na wysokim poziomie, dlatego tu chętnie zaglądam i podpatruje .Aż nie mogę się doczekać jak założysz mu gąski...co do błotka, teraz wygląda bardzo realnie Co do wielokrotnego przemalowywania modelu, mnie to bardzo odpowiada- mogłem sobie popatrzeć jak ten sam model całkowicie inaczej wygląda w różnych malowaniach, i to w jednej relacji - jak dla mnie bomba! Czekam na więcej, powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2012 Witam,Choć to nie mój "temat"(pancerka), to uważam że sposób wykonania przez Ciebie tego modelu jest na wysokim poziomie, dlatego tu chętnie zaglądam i podpatruje .Aż nie mogę się doczekać jak założysz mu gąski...co do błotka, teraz wygląda bardzo realnie Co do wielokrotnego przemalowywania modelu, mnie to bardzo odpowiada- mogłem sobie popatrzeć jak ten sam model całkowicie inaczej wygląda w różnych malowaniach, i to w jednej relacji - jak dla mnie bomba! Czekam na więcej, powodzenia... Hehe, dzięki. Z tymi gąskami to będzie problem, nie wiem kiedy je założę a tym bardziej kupie. jednak 120zł to cena dla mnie nadal nie do przyjęcia jak na same gąsienice ale nie mam wyboru. Jak na razie jestem spłukany więc nie wiem kiedy te gąski będą założone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Ale, jak będziesz miał środki to się nie zastanawiaj. Friule są super. Składałem tylko jedne, ale wiem, że prostota składania jest o niebo lepsza niż w plastikach nawet Magic Track-ach od Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniekk Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Rewelacyjne! Te nowe wstawki bardzo mi się podobają. Trzymaj tak dalej. Ktoś już wspomniał, jak możesz to zmień tło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 szkoda tylko ze nie pokusiłeś się o malowanie fińskie biało niebieskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Myślałem, że brudzenie podwozie na poprzedniej stronie to wersja finalna, a tu taka niespodzianka. Dawno nie widziałem tak realnego brudzenia. Wciąż jestem za tym, żeby wrzucić zdjęcia z brudzenia do tajników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 No nie wierze ! Teraz to dopiero zaczyna wyglądać! Ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Błotko bajer. Będziesz mu robił efekt mokrego, czy tak zostawiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 szkoda tylko ze nie pokusiłeś się o malowanie fińskie biało niebieskie To samo mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2012 szkoda tylko ze nie pokusiłeś się o malowanie fińskie biało niebieskie To samo mówiłem Oj tam, toć mało się jeszcze sklei tych T-28. Mokre ślady będą, zamówiłem już specyfik Miga. model po Fixerze. Lepsze fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Piękna robota Konrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Zapowiada sie wysmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Konrad - chyba się szykuje najlepszy z twoich modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Lutego 2012 Autor Share Napisano 3 Lutego 2012 No nie wiem, zobaczymy. :] Kolejny wash z pigmentów i ścieranie, wygląda lepiej. Coraz bardziej zaczynam dochodzić to tego co chcę uzyskać. Jeszcze dojdzie parę dupereli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Super podziałałeś z brudzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Jakiego metalizera używasz bo wiadro wygląda fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Konrad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Najlepszy jak do tej pory T-28 jaki widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi