Skocz do zawartości

Średni czołg przełamania linii frontu T-28 ICM + Eduard 1/35

Konrad C

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Witam,

Choć to nie mój "temat"(pancerka), to uważam że sposób wykonania przez Ciebie tego modelu jest na wysokim poziomie, dlatego tu chętnie zaglądam i podpatruje .Aż nie mogę się doczekać jak założysz mu gąski...co do błotka, teraz wygląda bardzo realnie Co do wielokrotnego przemalowywania modelu, mnie to bardzo odpowiada- mogłem sobie popatrzeć jak ten sam model całkowicie inaczej wygląda w różnych malowaniach, i to w jednej relacji - jak dla mnie bomba! Czekam na więcej, powodzenia...

Witam,

Choć to nie mój "temat"(pancerka), to uważam że sposób wykonania przez Ciebie tego modelu jest na wysokim poziomie, dlatego tu chętnie zaglądam i podpatruje .Aż nie mogę się doczekać jak założysz mu gąski...co do błotka, teraz wygląda bardzo realnie Co do wielokrotnego przemalowywania modelu, mnie to bardzo odpowiada- mogłem sobie popatrzeć jak ten sam model całkowicie inaczej wygląda w różnych malowaniach, i to w jednej relacji - jak dla mnie bomba! Czekam na więcej, powodzenia...

Hehe, dzięki. Z tymi gąskami to będzie problem, nie wiem kiedy je założę a tym bardziej kupie. jednak 120zł to cena dla mnie nadal nie do przyjęcia jak na same gąsienice ale nie mam wyboru. Jak na razie jestem spłukany więc nie wiem kiedy te gąski będą założone.

Ale, jak będziesz miał środki to się nie zastanawiaj. Friule są super. Składałem tylko jedne, ale wiem, że prostota składania jest o niebo lepsza niż w plastikach nawet Magic Track-ach od Dragona.

szkoda tylko ze nie pokusiłeś się o malowanie fińskie biało niebieskie

To samo mówiłem

Oj tam, toć mało się jeszcze sklei tych T-28.

Mokre ślady będą, zamówiłem już specyfik Miga.

model po Fixerze.

Lepsze fotki:

dsc09919s.jpg

dsc09912p.jpg

dsc09914q.jpg

dsc09915l.jpg

dsc09916lq.jpg

dsc09917y.jpg

dsc09918qu.jpg

No nie wiem, zobaczymy. :]

Kolejny wash z pigmentów i ścieranie, wygląda lepiej. Coraz bardziej zaczynam dochodzić to tego co chcę uzyskać.

Jeszcze dojdzie parę dupereli.

dsc09939a.jpg

dsc09940n.jpg

dsc09937m.jpg

dsc09938mm.jpg