Skocz do zawartości

Transport koleją na front 1:35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jest tylko taki mały problem odnośnie powyższego pojazdu czyli "Sturer Emil" a mianowicie historycznie to będzie trochę mało spójnie, ponieważ istniały tylko dwa takie prototypy utracone na początku 1943 r. Jagdtiger powstał chyba jakoś na koniec 1943 r. a Tygrys Królewski na szersza skalę w 1944 r. (biorąc pod uwagę, że posiadasz seryjny pojazd a nie wersję Porsche).

• Odpowiedzi 104
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ops ... będę obserwował z zaciekawieniem - to podchodzi pod projekt grupowy a ty dajesz rade sam to się chwali

Napisano
jak bym dostał 10 lat do odsiadki, to być może wyrobił bym się z takim projektem... powodzenia, no i zazdroszczę metrażu

to co !! musisz sie tylko postarać

Napisano

Kurczę - marze o czymś podobny, tylko jest to "Śmiały".

Niestety tylko żywica za 400+zł za wagon.

Gdzie ty to pomieścisz?

Napisano

Zupełnie nie moje klimaty, ale mimo tego budzi zainteresowanie, ze względu na rozmach oczywiście. No i duży plus dla autora - już tu było kilku takich gierojów, którzy zapowiadali wielką, rozbuchaną dioramę, ciekawszą nawet niż tą, i... na tym się kończyło. A Balrog działa, w krótkim czasie od startu pojawiły się zdjęcia warsztatowe i całkiem sporo już zrobione. Powodzenia

Napisano

Przepraszam ale dopiero mogę napisać, relacja faktycznie nie pasująca do Ciebie BALLROG na lądzie ale chyba ten 20mm Flak łączy morze i ląd Miałem nadzieję, że zrobisz sobie troszke urlopu a tu du....a. I moja KOCHANA żona tyle będzie miała z mężą, bo on znów siedzi u Ballroga no nieeee ale jestem i kibicuje kurcze to jest ciekawe. Na dnie szuflady czeka Leopold w 72 + dodatki atu prosze.....Trzymam kciuki i kibicuje

Napisano

Prace nad taborem trwają,

wczoraj przyszła pierwsza platforma czteroosiowa.

A teraz wracamy do lokomotywy.

Czasem mnie krew zalewa, jak widzę spasowanie tego modelu i te dziury po wypychaczach

Tak wygląda stan obecny.

p1170807.jpg

p1170808.jpg

p1170809.jpg

p1170810.jpg

Napisano

Kurcze co za tempo. Super robota

Napisano (edytowane)

Dziś dotarły do mnie kaleczki do BR-52 i WR-360/C12

Skala oczywiście 1:35

BR-52

p1170812.jpg

parowzbr52kriegslok125.jpg

WR-360

p1170811.jpg

lokomotywawr360125.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

Prace posuwają się naprzód.

Model już niedługo dostanie podstawowe barwy, ale wpierw zrobimy podkład.

wyszpachlowałem wszystkie części jeszcze jak były w ramkach i teraz się lepiej składa.

Kilka fotek stanu obecnego

p1170814.jpg

p1170815.jpg

p1170816.jpg

p1170817.jpg

Napisano
No pieknie ,ale dalej/tak mi się wydaje /nie odpowiedziałeś ,tutaj i na PWMie ,czy będzie czyścioch w Twoim stylu czy...?

Zobaczymy, ale raczej nie będzie to czyścioch