Ritter Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Jest tylko taki mały problem odnośnie powyższego pojazdu czyli "Sturer Emil" a mianowicie historycznie to będzie trochę mało spójnie, ponieważ istniały tylko dwa takie prototypy utracone na początku 1943 r. Jagdtiger powstał chyba jakoś na koniec 1943 r. a Tygrys Królewski na szersza skalę w 1944 r. (biorąc pod uwagę, że posiadasz seryjny pojazd a nie wersję Porsche). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 ops ... będę obserwował z zaciekawieniem - to podchodzi pod projekt grupowy a ty dajesz rade sam to się chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chicken Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 O w mordę ,mam nadzieje,że ostatnie zdjęcie to nie fotomontaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 28 Października 2011 Autor Share Napisano 28 Października 2011 O w mordę ,mam nadzieje,że ostatnie zdjęcie to nie fotomontaż. zdecydowanie nie !!! ale to skala 1:6 no na takie wielkie bydle to ja nie mam miejsca http://www.vonabt.co.uk/dios/class52/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chicken Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Jak to zrobisz nawet w 1:35 ba 1:72 jestem szacun .Bez ogłady i jakiejkolwiek dyplomacji będzie rzucało na podłoże,a przynajmniej na tory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 jak bym dostał 10 lat do odsiadki, to być może wyrobił bym się z takim projektem... powodzenia, no i zazdroszczę metrażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 28 Października 2011 Autor Share Napisano 28 Października 2011 jak bym dostał 10 lat do odsiadki, to być może wyrobił bym się z takim projektem... powodzenia, no i zazdroszczę metrażu to co !! musisz sie tylko postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 29 Października 2011 Autor Share Napisano 29 Października 2011 obecny stan prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Kurczę - marze o czymś podobny, tylko jest to "Śmiały". Niestety tylko żywica za 400+zł za wagon. Gdzie ty to pomieścisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Zupełnie nie moje klimaty, ale mimo tego budzi zainteresowanie, ze względu na rozmach oczywiście. No i duży plus dla autora - już tu było kilku takich gierojów, którzy zapowiadali wielką, rozbuchaną dioramę, ciekawszą nawet niż tą, i... na tym się kończyło. A Balrog działa, w krótkim czasie od startu pojawiły się zdjęcia warsztatowe i całkiem sporo już zrobione. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Super. Masz tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Roboty przed tobą na dobre 2 lata. ... obecny stan prac jakie dwa lata ,za dwa miesiące będzie finał żart, ale tempo zaje..ste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 BALROG z pracy wyleciałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Przepraszam ale dopiero mogę napisać, relacja faktycznie nie pasująca do Ciebie BALLROG na lądzie ale chyba ten 20mm Flak łączy morze i ląd Miałem nadzieję, że zrobisz sobie troszke urlopu a tu du....a. I moja KOCHANA żona tyle będzie miała z mężą, bo on znów siedzi u Ballroga no nieeee ale jestem i kibicuje kurcze to jest ciekawe. Na dnie szuflady czeka Leopold w 72 + dodatki atu prosze.....Trzymam kciuki i kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 1 Listopada 2011 Autor Share Napisano 1 Listopada 2011 Prace nad taborem trwają, wczoraj przyszła pierwsza platforma czteroosiowa. A teraz wracamy do lokomotywy. Czasem mnie krew zalewa, jak widzę spasowanie tego modelu i te dziury po wypychaczach Tak wygląda stan obecny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Kurcze co za tempo. Super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Tempo zabójcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Super się zapowiada ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 2 Listopada 2011 Autor Share Napisano 2 Listopada 2011 (edytowane) Dziś dotarły do mnie kaleczki do BR-52 i WR-360/C12 Skala oczywiście 1:35 BR-52 WR-360 Edytowane 2 Listopada 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Szkoda ,że nic nie pisałeś ,że będziesz zamawiał ,bo sam bym wziął jedną partie dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 A skąd takie ładne kalki? Kto to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 Prace posuwają się naprzód. Model już niedługo dostanie podstawowe barwy, ale wpierw zrobimy podkład. wyszpachlowałem wszystkie części jeszcze jak były w ramkach i teraz się lepiej składa. Kilka fotek stanu obecnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 No pieknie ,ale dalej/tak mi się wydaje /nie odpowiedziałeś ,tutaj i na PWMie ,czy będzie czyścioch w Twoim stylu czy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 No pieknie ,ale dalej/tak mi się wydaje /nie odpowiedziałeś ,tutaj i na PWMie ,czy będzie czyścioch w Twoim stylu czy...? Zobaczymy, ale raczej nie będzie to czyścioch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi