Mirek66 Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Witam . Modelik po długim czasie skończony fotek nie udało mi się zrobić lepszych więc takie muszą być Zapraszam do oglądania oraz komentarzy i uwag dotyczących modelu . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Zgrabny fajny modelik, szkoda tylko że figurant wygląda jakby mu ktoś mu podkalibrowego wsadził w d..... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Świetny model ! Figurant ładnie wymalowany ale faktycznie jakiś taki ... sztywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Bardzo ładnie Jedyny minus jak dla mnie to figurka, wóz przedstawiony w pozie bardzo dynamicznej-jakby jechał, jednak sztywny jak pal dowódca z rękami w kieszeniach psuje ten efekt ( a i hełm już nie taki jakiego używają załoganci). Kolor czołgu wyszedł świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Pięknie wyszedł Ci ten rydwan. Ta wieża czołgu ma taki kosmiczny kształt,że wygląda jak z filmu SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Mirku moje zdanie znasz. Model zawalisty. Czy te białe anteny były naprawdę tego koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Wspaniała Merkava. Mam coraz większą ochotę żeby zabrać się za swoją Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Czy te białe anteny były naprawdę tego koloru? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Model super, aż się nie chce wieżyć że to Academy. Jednak wydaje mi się że troaszkę za czysty. Na zdjęciu z poprzedniego postu widać jak się kurzyło. Ale to subiektywna opinia jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Przystojna. Kurde muszą swoją skończyć, bo wstyd. Jakoś pomiędzy pracami nad 3D muszę się za nią wziąć. Ja obronię postawę figuranta. Równie dobrze Rydwan może stać. Wtedy (jak nic ciekawego się nie dzieje) można sobie wsadzić łapy w kieszeń i obserwować np. zachód słońca na wzgórzach Golan, albo piękną oficerkę w czołgu stojącym obok. Ładnie wyszła Mirek. Nie ma się czego wstydzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 28 Października 2011 Autor Share Napisano 28 Października 2011 Dzięki koledzy za pajacyka wiedziałem że będzie lanie ale tylko takiego miałem i nie jest wklejony na stałe jak dorwę nowego to podmienię Co do kurzu to ten na fotce od Bartka jedzie i kurzy ale oblepiony nie jest . Aha muszę napisać bo mi córa nie daje spokoju (siedzi obok ) że jak kolegom się podoba to albo koledzy się nie znają albo ci co na konkursach oceniają ? No i problem muszę jej to dokładnie wytłumaczyć Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 30 Października 2011 Autor Share Napisano 30 Października 2011 Dzięki Kamilu , Marcinie czekam z niecierpliwością na twoją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek2344 Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Witam Mirku Model bardzo mi się podoba, jednak chciałem się zapytać o podstawkę. Czy mógł byś napisać jakich kolorów użyłeś do osiągnięcia takiego efektu? W necie znalazłem takie coś http://www.youtube.com/watch?v=_roUn3DnG9k&NR=1 Od minuty 9:07 zaczyna wykonywać podstawkę ale również nie jestem pewien jakie są to kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Fajny sprzęt. Coraz bardziej nabieram ochoty na taką Merkavę. Może? Kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Świetna merkava, a z podstawką prezentuje się rewelacyjnie dardzo mi się podoba Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Witam! Piękny i nic więcej nie mam do powiedzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Piękny model Modelarstwo przez duże M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 Dziękuję koledzy za pozytywny odbiór mojej pracy co motywuje mnie do jeszcze staranniejszej pracy przy modelach . Jasiek stosuje 3 granulaty piasku o różnych kolorach a po zalaniu ich uni gruntem robię płukanki olejne w różnych odcieniach brązu na koniec pacam pigmentami i zalewam spirit white . To tyle pozdrawiam Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 ...piękny modelik, malowanie dbałość o szczegóły i brudzenie wszystko ze smakiem:). Gratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi