morfeusz_76 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Witam serdecznie szanownych kolegów forumowiczów:) Przedstawiam wam mój kolejny projekt tym razem coś ze stajni Academy. Modelik prosto z pudelka z mojej strony dostał prowizoryczne wnętrze...tak aby nie świecił pustkami jak sklep spożywczy za komuny;). Sklejało się go całkiem nieźle nie ma się do czego przyczepić...Ten brytyjski wojak stanie na malej dioramce którą również nie omieszkam Wam przedstawić jak tylko dorwę jakiś figurantów-bo mam mały problem ze znalezieniem:) Zapraszam do oglądania i oczywiście komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Jest rewelacyjny gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Merytorycznie to nie wiem, ale estetyczno-technicznie Twój Warrior jest napewno na wysokim poziomie. Bardzo miło się go ogląda Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Tak trzymać! Super Model. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 1 Listopada 2011 Autor Share Napisano 1 Listopada 2011 ...dziękuję za pochlebne opinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legioner Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Podoba mis ie modelik ,wychodzą ci dość ciekawie te współczesne czołgi,lekki wascha i brudzenia nie za dużo,ale możne nawet i lepiej ,czasami możne dać mnie niż przesadzić,chociaż ja wole bardziej przybrudzone może do dioramy jak będziesz go przygotowywał sypniesz troch więcej piachu i wyostrzysz niektóre zarysowania i obicia myślę ze będzie wyglądał bardzie realistycznie,no ale to głownie zależy od autora.ogólnie dla mnie bomba.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 To wnętrze to na podstawie zdjęć ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 2 Listopada 2011 Autor Share Napisano 2 Listopada 2011 Tak wnętrze pojazdu zrobiłem na podstawie zdjęć-oczywiście bardzo uproszczone:). Zdjęcia chyba wszystkiego co jeździ i strzela można znaleźć na stronce http://www.primeportal.net/the_battlefield_armor.htm Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Piekny model. Wybacz, ze sie spytam (ale naprawde nie wiem) - jaka to skala? Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 2 Listopada 2011 Autor Share Napisano 2 Listopada 2011 Piekny model. Wybacz, ze sie spytam (ale naprawde nie wiem) - jaka to skala? Pozdrawiam Krzysztof ..wybaczam:) powinienem był napisać, oczywiscie jest to skala 1:35:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 No, niebo a ziemia w porównaniu z Abramsem, choć Abrams też nie najgorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 2 Listopada 2011 Autor Share Napisano 2 Listopada 2011 ....dzięki dzięki:)..Abramsa tez podciągnę do tego poziomu-w każdym razie się postaram:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Bardzo dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Sympatyczny pojazd. Jak by się koledze chciało nieco poprawić obicia, a zwłaszcza te rysy wzdłuż burt to był by jeszcze lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 6 Listopada 2011 Autor Share Napisano 6 Listopada 2011 ...dziękuję...poprawić obicia -w jakim sensie?? żeby były bardziej widoczne?? co z nimi nie tak??.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 ...dziękuję...poprawić obicia -w jakim sensie?? żeby były bardziej widoczne?? co z nimi nie tak??.. Są zbyt jednostajne, trochę wyglądają tak, jakby ktoś z premedytacją przejechal gwożdziem po burtach Lepiej by wyglądało kilka mniejszych rysek niż jedna duża (to oczywiście tylko moje zdanie). Obicia dobrze zacząć malować od nałożenia w ich miejsce rozjaśnionego koloru bazowego i dopiero później wypełnić powstałe "plamki" ciemną farbką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 Odnośnie tego co napisał R_Mazzi. W zasadzie tak powinno to wyglądać, z tym, że przy tak jasnym malowaniu i tak efekt ten byłby słabo widoczny. Ja bardziej bym zróżnicował kurzenie. Z tyłu powinno być trochę wyżej. Co nie zmienia faktu, że model bardzo zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 8 Listopada 2011 Autor Share Napisano 8 Listopada 2011 Dziękuję za wszelkie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 bardzo ki sie podoba jednyne co mnie zaskakuje to ta "sztywna" flaga-troche przypomina te z księżyca:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 Model bardzo elegancki i świetnie wykonany. Wiem co mówię i nikt mi nie wmówi, że białe jest białe... Swoją drogą te zarysowania są trochę za grube, jak już koledzy wspominali ale... przy tak jasnym malowaniu i tak efekt ten byłby słabo widoczny. kapralu, brytyjskie pojazdy były przemalowywane z wersji zielonej na piaskową bardzo cienką warstwą tandetnej farby, więc w przypadku zarysowań ta zieleń była odsłaniana, więc kolega morfeusz osiągnął dobry efekt jeśli chodzi o kolor zarysowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 9 Listopada 2011 Autor Share Napisano 9 Listopada 2011 ...dzięki koledzy za tak motywujące komentarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi