figfan Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 Ogolnie robi dobre wrazenie ....ale chyba trochę przesadzasz z podkręcaniem zdjęc i ostrościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 Przyłączam się do ochów i achów, model świetny, całość bomba, tylko ten idealny fotel trochę przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tendo Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 Fotka Admina w pełni zasłużona. Fajny gazik i ten komandos. Zazdroszczę, że nie wpadłem na pomysł z tym kombinezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 Coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emil98 Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 czapki z głow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Gratuluję fotki Admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Gazik super, figuranci super, co do fotela to za Chiny nie powiem poza tym, że jak dla mnie jest Super, jeżeli już, to czepie się tych "drzewek" i częściowo roślinności, jak z Gwiezdnych Wojen. Bez wazeliny ocena oglądacza modeli 8,5/10 (-1,50 za roślinność). PS. co do tego frontu, to RFN czy już Dania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 PS. co do tego frontu, to RFN czy już Dania? Pytanie powinno być postawione na odwrót, czy to jeszcze Dania czy już RFN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 PS. co do tego frontu, to RFN czy już Dania? Pytanie powinno być postawione na odwrót, czy to jeszcze Dania czy już RFN A masz rację, desant do Danii. Fajne mapki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Bardzo ładna praca. Podoba mi się też uzyskana dynamika. Widać, że gaz jest w ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Ciężko jest komentować coś co jest samo w sobie doskonałością !! pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Tak spojrzałem na te mapki i na chwilę zapanował u mnie dziwny niepokój widząc plany bombardowań. Dobrze że Układ Warszawki i NATO nigdy nie zabrały się za realizację tych planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 No od razu mi się Smoleń przypomina "... a ci Amerykanie, oni wcale nie są tacy źli. Oni najpierw napadną a potem przeproszą. A mnie nikt ***** za te 40 lat nie przeprosi." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi