hadzi Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Mikołaj ma racje, zastanów się nad ramkami oszklenia z kalkomanii. Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Ipkinss, myślałeś o zrobieniu ram oszklenia z pomalowanej taśmy ? Przemyśl to. Malowanie tych ram to bardzo ważny moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konzo Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Dla Ipkinssa wykonanie open to malo. Specjalnie dla niego powinien powstac dzial Hardcore. Świetna robota!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 No długo kazałeś czekać nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Wykonanie ładne, ale czas ucieka. Patrząc na tempo robót i stan zaawansowania trudno mi uwierzyć, aby model został ukończony w konkursie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 A ja tam wierzę w Ipkinasa, na pewno dłubie i robi fotki a wrzuca nam dość głodowe porcje aby przytrzymać w napięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 A ja tam wierzę w Ipkinasa, na pewno dłubie i robi fotki a wrzuca nam dość głodowe porcje aby przytrzymać w napięciu Też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 7 Lutego 2012 Autor Share Napisano 7 Lutego 2012 Witam panów! Na fotkach może tego nie widać ale ramy oszklenia są wypukłe. Przed samym malowaniem zamierzam poprawić maskowanie tu i ówdzie. Mam nadzieję, że będzie dobrze Dzięki za doping! Postaram się wyrobić. W sumie to upierdliwej roboty przy modelu jest coraz mniej. Dziś powalczyłem z silnikami i najbardziej mozolny przy nich etap mam za sobą. Teraz muszę to wszystko pomalować i ładnie ze sobą zgrać. Potem szpachla, szlifowanko i można montować do skrzydła. A'propos to nad drugim skrzydłem też już sporo popracowałem. Przetrasowałem większość linii i przygotowuję sobie "teren" pod klapy. Jeśli zdołam poświęcać jakieś 2-3 godziny (wieczorne) na Łosia to liczę na to, że się zdążę Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 20 Lutego 2012 Autor Share Napisano 20 Lutego 2012 Witam! Łoś w jednym kawałku Ależ ten samolot ma piękną sylwetkę! Ostatnio zmonotowałem silniki (zamocowane na sucho), porzeźbiłem drugie skrzydło z miejscem na klapę. Na prawdę niewiele już brakuje ale chyba się nie wyrobię... choć mam ochotę zarwać kilka nocy pojąc się kawami i tigerami ale nie wiem co na to moje serce! hehehe Nie chcę też nic sknocić z pospiechu bo Łoś bardzo mi się podoba. Dopiero jak złożyłem te wszystkie przerabiane elementy w całość zobaczyłem, że nawet fajnie to wygląda Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Dopiero jak złożyłem te wszystkie przerabiane elementy w całość zobaczyłem, że nawet fajnie to wygląda Wygląda pięknie a jak dojdą malunki to czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Faktycznie wygląda "fajnie". Pozostaje czekać na finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Dopiero jak złożyłem te wszystkie przerabiane elementy w całość zobaczyłem, że nawet fajnie to wygląda Nie! On nie wygląda fajnie. On wygląda oszałamiająco! Człowieku kończ go, bo my tu wszyscy czekamy! Kolejny raz udowadniasz nam, że można zrobić coś z niczego. Powodzenia w ostatnim etapie prac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Podglądam Twoje zmagania od samego początku i jestem pod wielkim wrażeniem efektów jakie osiągnąłeś. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Walcz Ipkins do końca został tylko tydzień albo aż tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 24 Lutego 2012 Autor Share Napisano 24 Lutego 2012 Witam Panów! Walczę! Łoś nabrał kolorów. Do modelu wracam w niedzielę (wyjazd) i biorę się za sidoluxowanie. Teraz, jak to zwykle bywa przy matowym khaki, wszystko wygląda blado i płasko ale cierpliwości, po lakierach nabierze życia W między czasie pracuję nad różnymi szczegółami, a kilka jeszcze zostało. Ciekawe co wyjdzie po zdjęciu masek... Jestem dobrej myśli co do finiszu Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Walka w Open do ostatniej minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Dawaj! Dawaj! Dawaj! Dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Wyglada bardzo dobrze! NIE SPIESZ SIE! Dbaj o jakosc jak dotychczas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 27 Lutego 2012 Autor Share Napisano 27 Lutego 2012 Witam! Walczę! Kilka drobiazgów przybyło Jeszcze trochę wciąż pozostało do "przybycia". Hehe chyba będzie "rzut na taśmę" Panowie organizatorzy! Do której godziny ma być galeria w środę?? Postaram się zrobić ją jutro ale jakby coś nie wyszło to lepiej wiedzieć czy się zwalniać z pracy Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Witaj Ipkinss, morderczy finał, oby bez ofiar. Jest szansa na trochę zbliżeń? Diabeł tkwi w szczegółach, w tym Łosiu zwłaszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Galeria do 23:59 29.II.2012 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leta Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Sorry ale czy kabina otwiera się w dobrą stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Masz w złą stronę - trzeba poprawić żeby nie wyszedł najładniejszy babol w konkursie o tym też świadczy fototrawiony trap który nakleja się na prawe skrzydło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi