greatgonzo Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Tam jest oparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Owszem jest. Jest i kilka postów wyżej, tyle że niezgodne z tym co montowano w Spitfire. W tym sensie pisałem, że Ci się zapomniało. Możesz jeszcze poprawić, o ile oczywiście uznasz to za dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Wszelkie sugestie mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Sugeruję poprawić mocowanie tapicerki do fotela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Właśnie przypadkiem spadła mi na podłogę połówka kadłuba z siedziskiem. Szczęściem w nieszczęściu wręga z fotelem oddzieliła się bezawaryjnie od reszty. Więc problem z destrukcją za mną. Tak myślałem o tej tapicerce. Wyglądała, jakby była przyklejona, nie nasuwana i nitowana. Był brzydki schodek, więc podlałem go kilkukrotnie SG i zamalowałem. Muszę jeszcze zrobić coś z dołem. Zdjęcia z poprawek po wyschnięciu. Dzięki, kolego Radku za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Jeszcze będzie, że to ja zrzuciłem Ci ten model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Jeszcze będzie, że to ja zrzuciłem Ci ten model . No przecież sam widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Moses, Tobie też pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Twoja pomoc jest zawsze mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Poprawki fotela wykonane, chyba troszkę lepiej wygląda. Wstawiłem też żarówki do celownika (to na płytce 0,2 mm)... ...dodałem troszkę przewodów, poprawiłem sterowanie chowaniem podwozia... ...i elementy na lewej burcie (pokrętła trymerów, przełączniki radia). Jeszcze sterowanie silnikiem i chyba zamykam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Lepiej, lepiej . Moses, jednak trochę daleko - soreczki, sam sobie musisz zrzucić ten model. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konzo Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Ej no to mialy byc zestawy mastercrafta a nie z academy tu wyjezdzasz. Żart. Świeta robota. Nie mozna poznac ze to stary dobry master. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 Jeżeli chodzi o Academy Spit Mk. XIV to kijem nie dotknę... Ale to inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 Kilka dodatkowych elementów we wnętrzu i zamykamy kadłub! Sterowanie silnikiem. Komplet… Zespół sterownic… Skleiłem najpierw tył kadłuba klejem Wamodu. Następny będzie dół osłon silnika i na końcu góra. Pozwoli to uniknąć przesunięć cienkich „blach” silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 8 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2011 Monotonia rycia blach... Może podciągnę dziś trochę płaty. Podwozie z igieł a może wytoczę... Na razie jestem obżarty pizzą domowego wyrobu... Mniam... Kto chce przepis na 100% udające się ciasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Nooo rewelacja ... aż miło popatrzeć ( i ja biedny żuczek mam z kimś takim konkurować... ) co do rycia i robienia nitów zgadzam się z tobą MONOTONIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 fiedotow niezle za..dalasz z tym spitem ,ciekaw jestem malunku A przepis na ciasto dawaj w try MiGi /dwudzieste pierwsze/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Ja też chcę przepis Ostatnie zdjęcie wydaje się lepsze jakościowo niż te poprzednie. Co zmieniłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 8 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2011 Ostatnie zdjęcie wydaje się lepsze jakościowo niż te poprzednie. Co zmieniłeś? Wybrałem najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Ostatnie zdjęcie wydaje się lepsze jakościowo niż te poprzednie. Co zmieniłeś? Najważniejsza różnica to bez lampy i tak Bogdan staraj sie robic wykorzystując statyw ,zupełnie inaczej sie je oglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2011 Moja FZ 50 w naprawie . Mam nadzieję, że się uda... Robię kieszonkowym Lumixem LS70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 Na razie jestem obżarty pizzą domowego wyrobu... Mniam... Kto chce przepis na 100% udające się ciasto? Poproszę na prva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 Ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 To może umieść przepis dla wszystkich i nazwij je < ciasto modelłorkowe> bo chętnych na dobrą pizze to więcej się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi