cloner16 Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 No ale jak ty to pomalowałeś?! Weź przestać. Tu coś nasrane, tam nierówno, Co to ma być to na środku drzwi? Nie wiem mąka tu i ówdzie się wysypała. No dobra chciałem ciebie tylko przestraszyć. Robota godna mistrzów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 Kurcze, oczy mi wypadły i nie mogę znaleźć na podłodze Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 Zacząłem malowanie zaczął ładnie to wygląda jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 No i co masz człowiecze napisać? Zawsze to samo. Świetnie i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 Trzymasz chłopie poziom. Na podstawie zdjęć spokojnie można by powiedzieć, że to 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Rewelacyjnie wykonana podstawka. Super wymalowana . Mam tylko taką małą uwagę na temat skrajni. Mianowicie ta rura przechodząca nad torami jakoś nisko wisi. Ale to może być tylko złudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 29 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2011 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Witam. Podstawka Wygląda powalająco. Oby tak dalej i żeby model był jeszcze lepszy niż podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 29 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2011 i żeby model był jeszcze lepszy niż podstawka. Też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Wymiękam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Coś czuję, że po założeniu galerii będzie fotka admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Jak zwykle zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Zakochałem się w samej podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Qrde, Adam miej litość jak boni dydy nad tymi co tylko sklejaja. Idę do konta i zajmę sie tylko sklepem, o modelarstwie mogę zapomnieć. Buuu. A tak na poważnie, to podstawka First Class. Rewelacja. PS. dotarł złom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2011 Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Nie mam słów Świetna ta winietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Zacząłem pojazd; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Nie odzywałem się ale czas najwyższy! Diorama mnie rozpierdziala na kawałki, 35 by się nie powstydziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Diorama To podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Podstawki to robię ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Witam. Adam agbar Podstawka powala na kolana. Chyba model będzie dodatkiem do podstawki, a nie ona do niego. Zastanawiam się jakby wyglądały twoje modele, jeśli byś się przerzucił na 35. Model też się nieźle zapowiada. Czy układ jezdny był jednym elementem ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Czy układ jezdny był jednym elementem ? ? ? Niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Czy układ jezdny był jednym elementem ? ? ? Niestety nie. Jak to niestety nie? Całe szczęście, że nie był. Popróbowałbyś się z zestawem Caesara, to dopiero było stresujące przeżycie, kiedy musiałem szpachlować jamy skurczowe pomiędzy szprychami kół napędowych (niestety pełnych) oraz wzdłuż obwodu gąsienic, gdzie na granicy styku form tworzywo po prostu się zapadło. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2012 Podkład. Oxide Prime Wstępna baza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Świetnie to wygląda już na tym etapie - gratulacje Bardzo podoba mi się układ jezdny w tym modelu - bardzo delikatny , zarówno kółka jak i gąsienice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi