Andrzej_LK Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 czas na wjazd do galerii. ciężarówka Kruppa z czasów inwazji na Związek Radziecki: i na koniec mały eksperyment: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Jak na 72 całkiem ładniutki model a i scenka niczego sobie, jedyne co mnie razi to zwinięta plandeka (wielkość) po rozwinięciu dotykałaby podłoża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Napisze jeszcze raz : Świetnie to wygląda, zarówno model jak i podstawka Elegancka scenka , taka niszowa , mało bojowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Super scenka. Bardzo ładnie to wszystko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Piknik na skraju lasu! Fajnie to wygląda. Coraz większa ochota nachodzi mnie na jakąś cieżarówkę. I nawet chyba wiem już jaka to będzie. Bzyyy bzyyyy bzyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Piękny. Już o tym pisałem... pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Świetny! Właściwie podoba mi się wszystko: model, figurki (Preiser to jednak pierwsza liga), podstawka, i zdjęcia. Mars zrobił kawał dobrej roboty. Aż nabrałem ochoty na żywicę. Jak wykonałeś znaczek Krupp'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Listopada 2011 Autor Share Napisano 28 Listopada 2011 Kupiłem za parę złotych na Allegro, lubię wyszukiwać takie smaczki, ten jest niestety trochę mały i przez to mało widowiskowy. A plandeka to ewidentna wtopa, miałem zaćmienie chyba :-). Modele z zywicy to bardzo wdzięczny temat, który warto podjąć. Dobra żywica wcale nie jest dużo trudniejsza w sklejaniu niż normalne modele z poliestyrenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Takie niemieckie ciężarówy to totalnie nie moja bajka, ale Twoje wykonanie Andrzeju jak zwykle szałowe Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Wymiatasz panie tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Sam nie wiem co bardziej mi się podoba, pojazd czy podstawka. Oba elementy wykonane są na bardzo wysokim poziomie i generalnie nie widzę tu żadnych minusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Czołem ! Świetny pojazd, super kolory. I pytanko skąd dorwałeś ten znaczek Kruppa na podstawce ????? Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 No cóż odkrywczy nie będę,scenka bardzo mi się podoba. Świetnie wyszedł Ci kolor podłoża na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 29 Listopada 2011 Autor Share Napisano 29 Listopada 2011 dziękuję za opinie. Kolor drogi to zasługa pigmentów MIGa i CMK, znaczek Kruppa jak już pisałem wyżej wytropiłem za parę złotych na Allegro, lubię takie poszukiwania od czasu do czasu. W kazdym razie miło mi bardzo, że model się podoba, bo parę błędów w nim niestety jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Ale są tacy, co się tego typu błędów nie doszukują, tylko oceniają model pod, że tak powiem, estetycznym kierunkiem . pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Święte słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Rzadko oglądam to skalę bo jak oglądam takie wykonanie jak twoje to mi się ciśnienie podnosi gdyż w 35 tak wymalować pojazd to już jest nie byle co a takiego smyka to tylko pogratulować a o figurkach i podstawce to już tylko zostało wypić Czekam na następny z niecierpliwością Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi