plastikk Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Zrób fotę z poziomu ulicy z ustawienia no.3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Ja wybieram trzecie i dołóż jeszcze tego rowerzystę jak na drugim. Będzie ok bo gościu który ciągnie wózek ma podniesionią głowę jakby patrzył czy przypadkiem w nich nie wjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simpl Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Będzie to wyglądać mniej więcej tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 23 Lutego 2012 Autor Share Napisano 23 Lutego 2012 Zrób fotę z poziomu ulicy z ustawienia no.3. Mówisz i masz Ja wybieram trzecie i dołóż jeszcze tego rowerzystę jak na drugim. Będzie ok bo gościu który ciągnie wózek ma podniesionią głowę jakby patrzył czy przypadkiem w nich nie wjedzie. Pierwotnie tak miało być, ale niestety robi się strasznie ciasno - pojazd całkowicie ginie w tej piechocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Rowerzysta i wózek na raz to wg. mnie za tłoczno. Mnie się podoba opcja z rowerzystą, z tym że przesunąłbym go w okolice środka podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Z rowerzystą fajnie ale za tłoczno jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Jak dla mnie ustawienie nr 3 - z cywilami bez rowerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Będzie to wyglądać mniej więcej tak: jak dla mnie wersja simpl`a jest najlepsza dużo się na niej dzieje oddaje pewne realia wojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Dla mnie też najlepsza jest wersja 3. - bez rowerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Mi się podoba ten wózeczek. Zostaw go a jeśli za ciasno to odstaw rowerzystę do poczekalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 25 Lutego 2012 Autor Share Napisano 25 Lutego 2012 Dziękuję wszystkim za opinie. Widzę, że zdania są podzielone jak w polskim sejmie Większość jednak się skłania do babci z wózkiem i tak zostanie. Moje zdanie jest podobne. Rowerzysta byłby za blisko sd-ka, a dorzucając do niego jeszcze wózek to już istny tłok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 29 Lutego 2012 Autor Share Napisano 29 Lutego 2012 Powoli, ale nieuchronnie zbliżamy się do końca projektu. Środek chaty z lokatorem w zasadzie gotowy w stu procentach Przechadzający się cywile chyba też Reszta niemiaszków i babcia czeka na olej A tu główny bohater (jeszcze na sucho postawiony) Tak więc następna aktualizacja będzie chyba już zaproszeniem do galerii i na poważnie zajmę się projektem "famo", który ostatnio trochę odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Kolejna bardzo ładna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Jesteś przykładem, że w skali 1:72 można tworzyć cuda . W 35 bym tego nie zrobił a tu takie coś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 1 Marca 2012 Autor Share Napisano 1 Marca 2012 No to chyba już koniec. Galerię postaram się zrobić jutro. Hmmmm ... może zaświeci mi słoneczko i wyjdą jakie takie zdjęcia Póki co wstawiam fotki "poglądowe" żebyście mieli szansę podpowiedzieć co ewentualnie jeszcze poprawić. "Obce" oko inaczej widzi i wychwyci babole, które niewąpliwie są, ale ja ich już po prostu nie umiem dostrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Dla mnie spoko. Czekam na galerię aby się wpisać. Jedynie poprosiłbym o inny kolor tła - to niebieskie jakoś dziwnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 2 Marca 2012 Autor Share Napisano 2 Marca 2012 Na wstępie chciałem podziękować wszystkim którzy swoją wiedzą i umiejętnościami przyczynili się do stworzenia tego projektu. Oczywiście dziękuję również za wytrwałość tym, którzy wiernie śledzili warsztat. Jednym i drugim niewątpliwie należy się duże ... Zapraszam do galerii. Na zachętę macie trochę nieudolny fotomontaż ( lepszego nie udało mi się zrobić, bo nie mogłem złapać odpowiedniej perspektywy), a galeria jest TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi