Skocz do zawartości

Sd. Kfz. 186 Panzerjäger Tiger Ausf. B (Tamiya 1/35)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano

Bardzo fajnie się zapowiada, szkoda tylko, że przy takim zaangażowaniu nie zdecydowałeś się iść po całości i zakupić pełne wnętrze. Przy aktualnie zakupionych dodatkach, zakup wnętrza Verlindena i przedziału silnikowego tego producenta nie wydaje się dużym wydatkiem. Sam posiadam rozgrzebanego Jagdtigera Dragona gdzie właśnie staram się zainstalować wnętrze Jaguara i przedział silnikowy Verlindena. Szkoda tylko, że wcześniej nie było tego zestawu w sklepach bo Tamiya oszczędza modelarza w kwestii wycinek poszczególnych elementów jak sam wspomniałeś. Powodzenia życzę i z pewnością będę zaglądał. Jeszcze tak na marginesie ciekawą propozycją jest zestaw bodajże 6 farb firmy Lifecolor dedykowanych właśnie do wnętrz niemieckich czołgów.

Napisano

Witam

Coraz ciekawiej zaczyna się zapowiadać... tutaj taka grafika która może coś pomóc przy pracach nad wnętrzem.

jaaaa1.jpg

Napisano

Witam.

Zapowiada się bardzo ciekawy model. Czy te farby to oleje, bo "puszki" dziwnie przypominają mi humbrol-e ? ? ?

• 1 month later...
Napisano

Fajnie ze coś drgnęło. Bardzo interesuje mnie jak to wnętrze ci wyjdzie, choć wygląda na to że będzie b.dobre.

Napisano

Jakby Cię interesowało, to chyba mam gdzieś instrukcję po żywicznym wnętrzu Jaguar-a.

• 2 months later...
  • 1 month later...
Napisano

Kolejny super temat i nikt nie komentuje. Wygląda na to, że jak nie ma do czego się przyczepić to brak słów i nie ma co pisać, he, he. Bardzo ładnie ci ta blokada wyszła.

• 2 weeks later...
Napisano

Jak dla mnie to zawalisty środek , czekam na postępy w malowaniu .

Napisano

Jeżeli planijesz podstawkę to cieniutki kabelek pomiędzy kołami i wyjście przed spód gąsienicą - nie powinno być widoczne.