bazylms Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 No to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Zapowiada się ambitnie. W blachach Abera są błotniki? To duży zestaw czy zoom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 No to ja tez się przysiądę... też mam Jagusie tyle że z Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 No jak wszystko jest to teraz ostro do przodu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 no to na bogato! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2012 To tak jak że wszystkim. Jeden ozdobny pasek w glazurze kosztuje prawie tyle co 1m2 płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2012 Zaczyna się niezła jazda. Działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Lutego 2012 Autor Share Napisano 25 Lutego 2012 Pracuj, pracuj. Trochę słaba ta żywica, no ale lepsze to jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Bardzo fajnie się zapowiada, szkoda tylko, że przy takim zaangażowaniu nie zdecydowałeś się iść po całości i zakupić pełne wnętrze. Przy aktualnie zakupionych dodatkach, zakup wnętrza Verlindena i przedziału silnikowego tego producenta nie wydaje się dużym wydatkiem. Sam posiadam rozgrzebanego Jagdtigera Dragona gdzie właśnie staram się zainstalować wnętrze Jaguara i przedział silnikowy Verlindena. Szkoda tylko, że wcześniej nie było tego zestawu w sklepach bo Tamiya oszczędza modelarza w kwestii wycinek poszczególnych elementów jak sam wspomniałeś. Powodzenia życzę i z pewnością będę zaglądał. Jeszcze tak na marginesie ciekawą propozycją jest zestaw bodajże 6 farb firmy Lifecolor dedykowanych właśnie do wnętrz niemieckich czołgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Witam Coraz ciekawiej zaczyna się zapowiadać... tutaj taka grafika która może coś pomóc przy pracach nad wnętrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Witam. Zapowiada się bardzo ciekawy model. Czy te farby to oleje, bo "puszki" dziwnie przypominają mi humbrol-e ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Fajnie ze coś drgnęło. Bardzo interesuje mnie jak to wnętrze ci wyjdzie, choć wygląda na to że będzie b.dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaTDS Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Jakby Cię interesowało, to chyba mam gdzieś instrukcję po żywicznym wnętrzu Jaguar-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lipca 2012 Autor Share Napisano 15 Lipca 2012 Szkoda że nie będzie tego widać, ale przynajmniej zdjęcia sobie pooglądamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Kolejny super temat i nikt nie komentuje. Wygląda na to, że jak nie ma do czego się przyczepić to brak słów i nie ma co pisać, he, he. Bardzo ładnie ci ta blokada wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 O w mordeczkę...konkretna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2012 Autor Share Napisano 9 Września 2012 Co za niefart. Ale brawo za wytrwałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Września 2012 Autor Share Napisano 14 Września 2012 Mam nadzieję na szybką naprawę usterki, bom ciekaw malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Września 2012 Autor Share Napisano 18 Września 2012 A więc uwaga - ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Września 2012 Autor Share Napisano 23 Września 2012 W kwestii amunicji nie umiem pomoc, ale fajnie że zacząłeś malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Bardzo ambitny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Jak dla mnie to zawalisty środek , czekam na postępy w malowaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Września 2012 Autor Share Napisano 30 Września 2012 Daj jakiś ciemny wash na podłogę, a potem suchym pędzlem metalizer - daje ciekawy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Widzi mi sie.Jestem ciekaw tego oswietlenia,jak w tej ciasnocie wnetrza bedzie wygladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Października 2012 Autor Share Napisano 5 Października 2012 Jeżeli planijesz podstawkę to cieniutki kabelek pomiędzy kołami i wyjście przed spód gąsienicą - nie powinno być widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi