GIUSEPPE Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Witam. Trochę czasu mi zeszło z tą galerią, jakoś nie umiałem się zabrać za zrobienie zdjęć. Model sklejało się całkiem przyjemnie, pierwszy raz cieniowałem suchymi pastelami. Na samym końcu zrobiłem z igieł do strzykawek lufy karabinów w skrzydłach, te dziury wydawały mi się jakieś takie puste. Efekty moich wypocin osądzicie sami. Zapraszam do galerii. [imghttp://img207.imageshack.us/img207/6015/p1150237h.jpg][/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Doprawdy pięknie wykonany Avenger. Gęba się cieszy już przy pierwszym zdjęciu. Bardzo mi się podoba. Jedyne wyłapane przeze mnie niedoskonałości to: 1. Lekko niedolegający do kadłuba wiatrochron 2. Trochę za mocne obicia lakieru na śmigle 3. Nieco zbyt regularne i podobne do siebie wycieki w okolicach osłony silnika. Poza tym miód malina Gratuluję i czekam na kolejne Twoje prace. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Fajniutki ! Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macotra21 Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Bardzo Bardzo fajny model. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Linki antenowe wyglądają nieco zbyt grubo i na domiar złego ściągaja maszt za mocno do tyłu, ale poza tym świetny model, aż miło popatrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Aż miło podziwiać tak subtelne ślady eksploatacyjne . Model wyszedł świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMO_Graphic Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 MIlusi samolocik, bardzo ładnie zrobiony. Pierwsza seria fotek mniamniuśna. Staraj się unikać niebieskiego tła przy fotkach, bo wybija się na pierwszy plan. Generalnie, to nie jest dobry kolor na podkład do fotografowania. A model fajniusi. Dwa moje czekają na lepsze czasy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Przepiekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Super są te cieniowania i wszelkie ślady eksploatacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Gratuluję, śledziłem jego powstawanie w warsztacie. Naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Piękny model, subtelnie wykończony Trochę rzucają się w oczy "lejące" obicia na śmigle i wsio! Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 Bardzo mi się podoba, szczególnie 2 pierwsze zdjęcia super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 Gratuluję modelu do malowania , linek bardzo się nie czepiam, ale brakuje mi troszkę okopceń wiatrochonu strzelca, bo po każdym starcie karabiny były przestrzeliwane Ale po za tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 20 Stycznia 2012 Share Napisano 20 Stycznia 2012 Super model !! Od niedawna jestem na forum, ale od razu rzucił mi się w oczy. Super przejścia szarego w szary i w ogóle precyzja !! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeP Napisano 20 Stycznia 2012 Share Napisano 20 Stycznia 2012 Podobają mi się niektóre efekty eksploatacyjne - szczególnie brudy wokół skrzydłowych wlewów. Nie podoba mi się schematyczne podejście do zaciemniania linii i niektóre srebrne odpryski (zwłaszcza śmigło). Solidny model, którego odbiór trochę psuje sieć przesadnie uwydatnionych kolorem podziałów technologicznych. Ten konkrety samolot miał też prawdopodobnie nieco inny - nietypowy kamuflaż. Prawie całe boki były białe, a szary na kadłubie nie łączył się z szarym na skrzydłach - taką interpretację podaje przynajmniej Osprey w "Combat Aircraft 16" - zdjęcie jest dość słabej jakości. Ogólnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Zbliżenia są niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Bardzo piękny model.Gratuluje fotki na stronie głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2012 Witam. Dziękuje wszystkim za opinie. Ciesze się że model się spodobał. Linki antenowe faktycznie zrobiłem za grube, a zdjęcie jeszcze to uwydatniają. To że maszt antenowy jest wygięty zauważyłem dopiero kiedy napisał o tym Banny. Otarcia na śmigle rysowałem srebrną kredką (chciałem ułatwić sobie robotę), no i się zemściło. Jeszcze raz wszystkim dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi