SKAYRAIDER Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 (edytowane) Postanowiłem pokazać mojego Scuda, zdjęć nie ma za dużo bo wtedy na myśl mi nie przyszło że kiedykolwiek zobaczy go szersze grono Modelarzy. Prawie cztery lata, zmieniłem praktycznie 90% zestawu, wykorzystując podstawowe wypraski bryły modelu. Wykonano wałki skrętne podwozia, amortyzatory z teleskopów zegarków, okablowanie, przekładnie pośrednie napędu poszczególnych osi. Silnik, skrzynia mocy i wiele innych części. Model wykonałem z systemem samozaładowczym rakiety. Udało mi się, bo miałem nieograniczony dostęp do pojazdu. Marek Edytowane 28 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Eh ! Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Cudowny, brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Moje zdanie znasz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Mistrzowska robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 (edytowane) Świetna praca, nie rozumiem tylko czemu "Cię" nie ma w kabinie lub przy otwartym silniku? Figurka przepraszam za wyraz "doda" życia temu smokowi. Gratuluję. Edytowane 28 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 No niezłe cacko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKAYRAIDER Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 Niestety, nikt mnie jeszcze nie wyrzeźbił. było by to chyba trudne. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Super! Najlepsza replika tego potwora jaką widziałem . Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 W porównaniu z wersją ppoż zaprezentowaną przez kolegę z sąsiednim wątku, ten MAZ to totalnie inny poziom wykonania. Pomimo braku washa i śladów eksploatacji wygląda bardzo ciekawie i widać ogrom pracy jaki został w niego włożony. Naprawdę imponujący projekt. Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Oba Mazy są wykonane przez Marka, ale oczywiście ten wojskowy był o wiele ciekawszy. Miałem go okazję dokładnie obejrzeć bodajże w 2003 r. Od tej pory mój zestaw (blachy, model) leży i czeka …… Nie wiem czy go kiedykolwiek zacznę ,wiedząc ile Marek włożył w niego pracy. Pozdrawiam Robert Zakrzewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniekk Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Świetny. Kawał dobrej roboty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Nieograniczony dostęp do pojazdu, jak ja bym tak chciał. Cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 sam właśnie sklejam scuda z dragona wiem jak mocno trzeba się namęczyć aby poprawnie spasować ten model , ale to co pokazałeś powala na kolana szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Szczęka opada. Świetny model, brak słów na opisanie tego cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Piękny model ! Jak na takie patrze to odechciewa mi się sklejać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi