Konrad C Napisano 12 Maja 2012 Autor Share Napisano 12 Maja 2012 Dodałem parę detali. Śmigło od podstaw z igieł lekarskich, tak samo rurka pilota i karabiny. Przyrząd celowniczy także został przerobiony. Antena zrobiona z blaszki. Do środka dodałem korbkę którą się otwierało klapki chłodnicy (wyczaiłem to z gry Ił-2) Martwi mnie tylko jakość oszklenia, jest strasznie mleczne i grube oraz trochę nieprzejrzyste, najgorsza jest przednia cześć. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 rurka pilota Rurka Pitota, od nazwiska jej wynalazcy. Bardzo ładne śmigło. Jedyne, do czego się przyczepię, to niezaszpachlowana owiewka tego czarnego czegoś na lewym skrzydle na ostatniej fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Maja 2012 Autor Share Napisano 12 Maja 2012 rurka pilota Rurka Pitota, od nazwiska jej wynalazcy. Bardzo ładne śmigło. Jedyne, do czego się przyczepię, to niezaszpachlowana owiewka tego czarnego czegoś na lewym skrzydle na ostatniej fotce. Dzięki za wskazówkę. To czarne coś to jakiś mechanizm ale chyba faktycznie powinno być to w kolorze samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 13 Maja 2012 Autor Share Napisano 13 Maja 2012 Gotowe do nakładania kalkomanii. Przy KI-27 zaszpachlowałem farbą owiewkę, muszę jeszcze wyszlifować golenie. Chciałem zobaczyć jak się będzie prezentował z lekko obitym nosem więc nałożyłem lekkie obicia na lewą stronę samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Maja 2012 Autor Share Napisano 19 Maja 2012 Gotowy do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Maja 2012 Autor Share Napisano 23 Maja 2012 Proszę o usunięcie warsztatu lub jego zamknięcie. Lotnictwo to jednak to nie to, czego szukałem - wracam do pancerki. Modele wystawiam na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Szkoda, było już blisko do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Maja 2012 Autor Share Napisano 23 Maja 2012 No szkoda. Wczoraj sobie macałem wypraski Dragonowskiego Tygrysa i poczułem, że zrobiłem błąd. Wystawione na Allegro... może się ktoś skusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Wielka szkoda Konrad ,że się tak łatwo poddałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 wracaj, tym samolocikom nic zarzucić nie można ale lepszy z Ciebie pancerniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Maja 2012 Autor Share Napisano 23 Maja 2012 Po jutrze zakładam warsztat "Zemsty II". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Po jutrze zakładam warsztat "Zemsty II". No to dawaj na warsztat zawyżać poziom ale będę deptał Ci po pietach i podpatrywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 Po jutrze zakładam warsztat "Zemsty II". Oooo to czekam z niecierpliwością. Zaroi nam się tej wiosny od polskich Shermanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 No ale na Twoim miejscu bym dokończył te modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi