pankot13 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Witam wszystkich. Przedstawiam moją ostatnią pracę. Z wyborem kamuflażu oraz przynależności państwowej miałem niezły problem. Do podstawki miały dojść jeszcze figurki,ale muszę jeszcze wiele czasu poświęcić w ćwiczeniu tej trudnej sztuki jaką jest realistyczne ich pomalowanie, zanim odważę się jakieś przedstawić na forum. Zapraszam do oglądania oraz komentowania; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Szok. Brak słów. Cudo. To były słowa opisujące model. A podstawce to już nawet nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Ale pouzywales sobie na nim .Lubie zmeczone pojazdy.Nie ma sie wiele co rozpisywac-model mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Bardzo ładny model. Było trochę perypetii, ale finał szczęśliwy. Daj figurantów, ja też nie robię najlepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Strasznie styrany i to lubię!! Podstawka prosta ale na poziomie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Witam. Wydaje mi się, że na modelu troszeczkę za dużo rdzy, ale po za tym nie ma się po prostu do czego przyczepić. Piękny model i podstawka, tylko przydałoby się zrobić odbicia gąsek w ziemi. Kępki trawy wyszły super. Kanistry i beczka bardzo ładnie wkomponowują się w podstawkę. Ogólnie model ocieniam na 6 ( w szkolnej skali ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 No to tak. Podoba mi się ślad po obracaniu wieży na kadłubie , fajne obicia, podstawka sympatyczna. Z minusów to jakaś płaska ta wieża wyszła , chodzi mi o górną płytę ,może to efekt kurzenia, nie przemawia do mnie też kolor tłumika i trochę z rdzą poszalałeś. Oczywiście są to tylko moje "widzimisię" i nie mają wpływu na ogólny pozytywny odbiór pracy. Tak btw. nie wiem czemu ale nie przepadam za tym pojazdem , jakiś taki mało czołgowy jest Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Super model po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Witaj Piotrze! Gratuluję Ci ukończenia ciekawego i ładnie wykonanego modelu. Mimo iż żałuję, że nie zdecydowałeś się na polskie malowanie, to i tak wyszedł Ci bardzo atrakcyjny wizualnie T-70. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Śledziłem warsztat i Twoją "drogę przez mękę"... Niezły efekt. Dla mnie nieco za dużo rdzy na pojeździe i mam wrażenie, że czołg za słabo "wtapia" się w podłoże... Co do trawy- faktycznie rośnie kępkami i trzyma się kropli kleju, którą wcześniej położyłeś... A nie myślałeś, żeby popracować nad większą płaszczyzną? Nadałoby to większego realizmu. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Lutego 2012 Autor Share Napisano 29 Lutego 2012 Dziękuję Panowie za komentarze. Krzysiek figurki już dawno są w koszu tak,że ich już nie będzie. Wojtek ślady gąsienic były lekko odciśnięte,tylko później zakryły je pigmenty. Ups co się tyczy płaskiej wieży i rdzy na tłumikach to może na tych fotkach to wyszło lepiej. Wczorajsze trochę zepsułem,.Cykałem na szybkiego. Kornik po BT-7 planuję tego Shermana: http://www.exito.sklep.pl/pl/p/DRAGON-6228-135-Sherman-Firefly-I-c-Hybrid/4625 Tak,że będzie Polski akcent(czeka już w pudle) Rhinoceros trawa wyszła jak wyszła.Mi osobiście się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Kurdę z bliska widać przyciągnięty kurz do modelu nieee ładnie oooj nie ładnie. Ja też z tym cholerstwem walcze jak mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Lutego 2012 Autor Share Napisano 29 Lutego 2012 Kurdę z bliska widać przyciągnięty kurz do modelu nieee ładnie oooj nie ładnie. To nie kurz Rafał tylko nitki z patyczków higienicznych. Zawsze się gdzieś zaplątają i wychodzą dopiero na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Fajowy modelik gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Faktycznie na nowych fotkach tłumik wygląda dużo lepiej. Co jeszcze przykuło moją uwagę to łopata i młotek, są fajnie wykończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Razem z podstawką wyszło super ; ) Jedyne co to nie podoba mi sie ten zaciek koło 7 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Świetny model Bardzo mi się podoba takie odważne brudzenie... Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Witam! Ochów i achów mi zabrakło, co by mój zachwyt wyrazić! Super! Prawie zmiotło mnie z krzesełka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 i wszystko jasne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi