kub Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 Szkoda że nie historyczne. Fajnie nawet by wyglądało te paski ale te czarne i białe to już chyba przesada -przynajmniej moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helder Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 Piękne kamu oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 Za dużo tych pasków. 3 kolorowe to ostateczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 O rety. Aż oczy bolą. Może niepotrzebnie to białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 S-F na maksa. Trochę te czarno-białe paski nierówno wyszły. Jak ci się podoba to mnie też. Tylko trochę ciemne te kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 Wydaje mi sie, ze mozna czasami troche pofantazjowac, ale ma jednak sens trzymanie sie nawet wtedy pewnych realiow historycznych , bez tych czarno-bialych paskow moglo byc super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 14 Marca 2012 Autor Share Napisano 14 Marca 2012 Powiem tak... mi się to kamo podoba ale nie do końca... Mam pomysł przeprowadzę głosowanie 1. Zostawić to kamo jak jest bo jest fajne 2. Zamalować białe pasy czarnymi 3. Zamalować czarne pasy białymi 4. Zamalować czarne i białe pasy Na wyniki czekam do piątku wieczora... ta opcja która będzie miała najwięcej głosów wygrywa. A tymczasem esdekowi daje spokój bo jutro idę odebrać jego braciszka. http://www.mojehobby.pl/products/Sd.Kfz.-251-7-Ausf.D-3-in-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 Kurde Janusz a po co te podchody ,zmyj kamo i pomaluj tak jak jest w instrukcji ,na pewno będzie mu bliżej oryginałowi,szkoda takie fajnego sdka na jakieś SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 RACJA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 14 Marca 2012 Autor Share Napisano 14 Marca 2012 Chłopaki choćbyście się na mnie obrazili to nie będzie żadnego mycia... pasy zostają ewentualnie poprawki które już wymieniłem w głosowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 To ja uważam, że powinieneś zamalowac te białe i czarne pasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 Chłopaki choćbyście się na mnie obrazili to nie będzie żadnego mycia... pasy zostają ewentualnie poprawki które już wymieniłem w głosowaniu. Nie bardzo rozumiem dlaczego upierasz sie przy tym SF ,szkoda modelu ale trudno to Twój wybór pozostaje mi tylko obserwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 14 Marca 2012 Autor Share Napisano 14 Marca 2012 Nie bardzo rozumiem dlaczego upierasz sie przy tym SF ,szkoda modelu ale trudno to Twój wybór pozostaje mi tylko obserwować Kurde Robert powiem Ci tak... bardzo przypadło mi do gustu pasiaste kamo i chciałbym je mieć na tym modelu... Obiecuje że następne kamo będę robił ściśle historycznie. A puki co nie pozostaje Ci nic innego jak zagłosować za którąś opcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 Wstrzymuje sie od głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 15 Marca 2012 Autor Share Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) Nie potrafisz zaakceptować mojej decyzji ?? Edytowane 15 Marca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Bo widzisz Janusz ,ja modelarstwo pojmuję trochę inaczej i jeśli mogę zbliżyć się do oryginału to to robię ,nie akceptuję SF u siebie jak i u innych ,mysle ,że bez mojego głosu się obejdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Dziwna ta dyskusja Twich... to Twoj model i Ty podejmujesz decyzje. Chcesz model z nieprawdziwym schematem malowania, to go zostaw. Nie musisz robic quizow. Zdanie kolegow znasz z ktorym sie wcale nie musisz zgadzac...przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helder Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Ja głosuje zostawić kamu jak jest, jest piekne. Też chciałbym tak malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 A ja bym zamalował te pasy biało czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Moim zdaniem fajnie te kanciaste malowanie wygląda ale te białe i czarne paki zamaluj bo psują kompozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 17 Marca 2012 Autor Share Napisano 17 Marca 2012 Twich... to Twoj model i Ty podejmujesz decyzje. Chcesz model z nieprawdziwym schematem malowania, to go zostaw. Nie musisz robic quizow. Zdanie kolegow znasz z ktorym sie wcale nie musisz zgadzac...przeciez Masz racje Mateusz Dalsze etapy... poszedł sidolux na to kalki no i potem biedronka i wash. Dzisiaj albo jutro będę próbował obłocić podwozie no i zostaną koła i gąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Dla mnie wygląda bardzo fajnie Piąta fotka jest świetna. Jakie planujesz brudzenie-mocne błoto, czy jakiś zaschnięty piach/kurz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 17 Marca 2012 Autor Share Napisano 17 Marca 2012 Raczej zaschnięty piach/kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Powiem szczerze, że się czegoś lepszego spodziewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Czemu krzyż jest na numerach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi