Twitch Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Jak obiecałem dodaje zdjęcia z przeprowadzonej operacji... jedyne co to nie udało mi się uporać z zawiasami podczas odklejania troszeczkę ucierpiały... jak nic z nimi nie wykombinuje to najwyżej położę w tamto miejsce gałązkę żeby się to nie rzucało w oczy (ogólnie plan byłby żeby StuG dostał tu i ówdzie kilka niewielkich gałązek). Wymieniłem także podstawy anten i same anteny (zestawowe podstawy były troszkę lipne) I ogólny widok... Pozostaje mi teraz czekać na lufę z RB Models i liny z Eureka XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 No i super wygląda, dobrze że się zdecydowałeś Anteny prezentują się świetnie, będziesz jeszcze szlifował szpachle na przedniej płycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 No i gicio. Widzę,że głazy też lekko ucierpiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Teraz jest dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 No i super wygląda, dobrze że się zdecydowałeś Anteny prezentują się świetnie, będziesz jeszcze szlifował szpachle na przedniej płycie? Dokładnie jeszcze troszkę przeszlifuje... ale dzisiaj już mi się nie chce. No i gicio. Widzę,że głazy też lekko ucierpiały. Grzesiek chyba chciałeś napisać włazy ?? jeśli tak to zgadza się dostały troszkę po dupie bo wstępnie miały być otwarte... ale cena przekładni mnie przerosła. Teraz jest dużo lepiej. Ciesze się że jest akceptacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Tak włazy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Weź mnie nie strasz. Nad błotkiem są jakieś małe czarne plamki. Jak je zobaczyłem zacząłem się bać że czymś up...łem monitor . Ja tam podglądam regularnie relację anie jestem świerzak więc się zbytnio nie wychylam ale wiedzcie że was obserwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Hehe monitor masz czysty... a te plamki to są niestety pozostałości po podkładzie jak malowałem wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 ...zacząłem się bać że czymś upierdoliłem monitor ... Czyży następowało jakieś rozluźnianie norm kulturalnego wypowiadania się na Naszym Forum? A jak zajrzy tu na przykład moje dziecko? Ogarnij się trochę człowieku. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Maja 2012 Autor Share Napisano 10 Maja 2012 Do końca budowy bliżej niż dalej: Piękna jest ta maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 No pogiales te blachy konkretnie . Ciekawi mnie jak to bedzie wygladac na koncu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 I pomyśleć że zacząłeś ten model około tydzień później niż ja... zarąbiście wygląda Ja dzisiaj dostałem maila że wysłali mi w końcu przesyłkę z lufą i linami... istnieje niewielka szansa że dostane ją przed wekkendem no ale jak coś to to przebolej. Najwyżej popracuje jeszcze przy błotnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Dumo, a z jakiego zestawu te gąski założyłeś? Przejrzałem wątek i nie znalazłem odpowiedzi. Obserwuję i czekam, fajnie patrzy się na takie łączone warsztaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Maja 2012 Autor Share Napisano 10 Maja 2012 Muszę przyznać buduję się tak dobrze jak tamiya, normalne składanie klocków lego. Gąski są ze stuga III B, friulek nie kupuję bo większość jest zasłonięta przez płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Maja 2012 Autor Share Napisano 11 Maja 2012 Ostateczny wygląda, zostało parę duperelków: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Super, nie mogę się doczekać efektu finalnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Kurde i już mnie wyprzedziłeś. Ale prezencje masz super... wybrałeś już malowanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Maja 2012 Autor Share Napisano 12 Maja 2012 Malowania jeszcze nie wybrałem, nadal się zastanawiam. panowie jak myślicie zostawić tą szmatę czy wyrzucić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 Ja bym wywalił. Nie pasuje mi tu. A malowanie może takie: Zdjęcie z neta. Plamy kamuflażu, ale tak przytlumione, że prawie niewidoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Maja 2012 Autor Share Napisano 12 Maja 2012 Odpada, szmata kompletnie nie pasi. Malowanie wykorzystam to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 Dumapolski jak już kopiujesz cudze zdjęcia podaj źródło. Zdjęcie jak i model jest moją własnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Maja 2012 Autor Share Napisano 12 Maja 2012 A no właśnie tak sobie myślałem że kojarze skądś ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 Vis nie roszczę sobie żadnych praw ani do zdjęcia, ani do modelu. Napisałem, że jest z neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 Rafał! A nie przesadziłeś Ty z powyginaniem bocznego ekranu. Przecież one miały 5mm grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Maja 2012 Autor Share Napisano 12 Maja 2012 Rafał! A nie przesadziłeś Ty z powyginaniem bocznego ekranu. Przecież one miały 5mm grubości. Pierdzielnięcie było mocne jeżeli błotnik wygięty to i płyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi