bigmodel Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Czołem. Obrałem sobie za cel tą o to plansze barwną... mam nadzieje że mi wyjdzie ten słonik. Tu masz zdjęcie tego Stuga Zdjęcie pochodzi z In Action - Sturmgeschutz III Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Dziękuje Ci bardzo. Zastanawiam się jeszcze tylko nad jedną kwestią... czy i gdzie miał umieszczone na pancerzu krzyże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Jeśli miał krzyże to pewnie standartowo za osłonami na bokach nadbudówki Janusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Tylko pytanie czy dawać krzyże z tyłu tak jak na tych zdjęciach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFMEN Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Tak, obowiązkowo, o ile się nie mylę to większa większość Stug`ów III miała z tyły krzyże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Tylko pytanie czy dawać krzyże z tyłu tak jak na tych zdjęciach ?? Jak nie zrobisz będzie dobrze, niektóre posiadały niektóre wręcz przeciwnie - nie ma reguły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 dubel posta - coś z forum nie zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Tylko pytanie czy dawać krzyże z tyłu tak jak na tych zdjęciach ?? Jak nie zrobisz będzie dobrze, niektóre posiadały niektóre wręcz przeciwnie - nie ma reguły. Tak też właśnie podejrzewałem że nie było konkretnych zasad co do krzyża z tyłu... walne po bokach i zastanowię się jeszcze nad tym z tyłu. Ciekawe może ktoś ma zdjęcia słonika od tyłu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Nie ma innego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Tak też przypuszczałem... od wczoraj przeszperałem połowę internetu w poszukiwaniu słonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Maja 2012 Autor Share Napisano 25 Maja 2012 Prawię zbudowany zostały duperelki i poprawki, więcej po pijaku nie kleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 No jak na pijackie sklejanie to mi się bardzo podoba u mnie już nie jest ta opcja tak satysfakcjonująca... na następny dzień zastanawiam się co ja widziałem. Zobaczymy jak mocny lincz będzie co do mojego stuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Maja 2012 Autor Share Napisano 25 Maja 2012 To jest dobry myk, wstajesz rano i rozkminiasz kto ci zbudował model, popołudniu zacząłem sobie przypominać xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 To jest dobry myk, wstajesz rano i rozkminiasz kto ci zbudował model, popołudniu zacząłem sobie przypominać xD Dokładnie tak mam jak piszesz No dobra ale pora na lincz... Od razu uprzedzam że mam swoją wizje i cele które mam zamiar zrealizować... po dalszych etapach obicia się stonują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Jaki lincz masz na myśli? Wyszło świetnie, obicia bardzo mi się podobają i tak jak piszesz po washu i biedronce całość się stonuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Janusz za duzo tych obic i większość w takich miejscach ,że tankista musiał by siedziec "po godzinach"i napierdzielac młotkiem w pancerz Wyglądaja jak namalowane kreski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Z przykrością, ale muszę się zgodzić z Robertem - te odbicia trochę za schematyczne. Ponadto odnoszę wrażenie, że z lotu ptaka lufa wygląda nie w linii z kadłubem. Chłopaki - opamiętajcie się, nie klejcie po pijaku bo jeszcze baboli narobicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Obicia robiłem na trzeźwo i jestem z nich zadowolony... zobaczycie dalsze efekty to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Fajna modulacja koloru;przy tym tlumieniu obic chyba zniknie.Szkoda by bylo. A intensywnoscia obic bym sie zbytnio nie przejmowal.Wierze w Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 ... zobaczycie dalsze efekty to pogadamy OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Jak dla mnie to te obicia jakieś takie czerwone są albo mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Jak dla mnie to te obicia jakieś takie czerwone są albo mi się wydaje. czerwone bo obite do minii choć nie szczegolnie do mnie przemawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Jak dla mnie to te obicia jakieś takie czerwone są albo mi się wydaje. czerwone bo obite do minii choć nie szczegolnie do mnie przemawiają Do mnie też nie przemawia ale tak jest ,zauważcie ,T-55 stoi pod chmurą ,intensywnie "użytkowany"przez turystów ,czołg z Muzeum w Mrągowie a fotka "pożyczona z PWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Mi się podobuję dawaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Maja 2012 Autor Share Napisano 26 Maja 2012 Wiesz co jeżeli możesz popraw je gąbeczką żeby były bardziej poszarpane te obicia, wierze że ogarniesz je bardziej w dalszym rozwoju pojazdu Pomysł jest zaje**sty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi