Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

I kolejne dzieło się szykuje, zasiadam w pierwszym rzędzie i kubicuję. Bardzo ciekawy model wybrałeś, poszukam jakiś ciekawych zdjęć

Napisano

No nareszcie, to ja proszę dużo zdjęć i dokładnie tłumaczyć ( malowanie waloryzacja itp.) tak po prostemu żeby taka modelarska ciemnota jak ja coś załapała.

Napisano

Kolejny pancerny projekt i dobrze . Będzie kolejny hit .

Napisano
No nareszcie, to ja proszę dużo zdjęć i dokładnie tłumaczyć ( malowanie waloryzacja itp.) tak po prostemu żeby taka modelarska ciemnota jak ja coś załapała.

Danielu zdjęć dużo nie będzie bo i czasu nie będzie na to ,ot taka sama relacja jak trzy moje ostatnie w tym dziale ,co do tłumaczenia to nie będę miał co tłumaczyć ,jest tu wielu dużo lepszych ode mnie modelarzy choc będę się starał na wszystkie pytania odpowiedzieć.

I kolejne dzieło się szykuje,

Będzie kolejny hit .

Nie przeceniajcie mnie ,będę się starał go zrobić najlepiej jak tylko potrafię ,wykorzystując swoją wiedzę i doświadczenie ,nabyte w sporej mierze tutaj na forum

Napisano

He, he. Nie wiadomo czy będzie hit, albowiem koledzy nicpon i tombie budują właśnie Ju-87, które będą zaopatrzone w małe bombki i naboiki i bardzo chętnie rozejrzą się za jakimś KW-1...

Poza powyższą niezbędną uwagą, rezerwuję miejsce w pierwszym rzędzie - podobno ów sposób rezerwacji uznawany za denerwujący..

Napisano

A to sobie w tych pierwszych rzędach siedźcie, ja wchodzę za kulisy.

Napisano

Mało tego, ok 10 lat temu wstecz uległem wypadkowi w wyniku którego uszkodzeniu uległy ścięgna w prawej dłoni, a do dzisiaj nie jestem w stanie utrzymać drobniejszych przedmiotów. Były to czasy gdy technika suchego pędzla stanowiła ostatni krzyk techniki. Patrząc na to co wyczynia Robert zostałem zainspirowany i podejmuję próbę modelarskiej reaktywacji. Nabyłem Zviezdowy T-34/85 i przy wydatnej Roberta pomocy spróbuję się nad nim poznęcać. Co z tego wyjdzie.......?

Napisano

No to nic tylko temat otwierać i do roboty-Powodzenia,( chociaż jak Robert z boku to myslę że problemów nie będzie )

Napisano

Dzieki Panowie za kibicowanie ,jak zwykle prawie cała stała ekipa na widowni /Konrad za kulisami to drogie miejscówki są / nic tylko działac.

Tomek tak jak rozmawialismy ,pomogę na tyle ile będę potrafił i wyjdzie ładny Tet

Napisano
Dzieki Panowie za kibicowanie ,jak zwykle prawie cała stała ekipa na widowni ...
Tak to już jest w grupie wzajemnej adoracjii

Tomek, dajesz warsztat.

Napisano
Konrad za kulisami to drogie miejscówki są

No to sobie będę patrzał przez okno.

Napisano
Testowałem niedawno

Widziałem Bartek Twojego ,bardzo ładny ,ten taki styrany niestety nie będzie coś jak T34/85 ostatnio przeze mnie prezentowany no może ciut w gorszym stanie