Robert Ostrowski Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Ruszam z następnym pancerem Tym razem pod skalpel trawił KW 1 -1941 Small Turret z Hobby Bossa ,malowanie najprawdopodobniej zielono brązowe ,model prosto z pudła taki: http://www.mojehobby.pl/products/Russian-KV-1-1941-Small-Turret.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 I kolejne dzieło się szykuje, zasiadam w pierwszym rzędzie i kubicuję. Bardzo ciekawy model wybrałeś, poszukam jakiś ciekawych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 No nareszcie, to ja proszę dużo zdjęć i dokładnie tłumaczyć ( malowanie waloryzacja itp.) tak po prostemu żeby taka modelarska ciemnota jak ja coś załapała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Kolejny pancerny projekt i dobrze . Będzie kolejny hit . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Maja 2012 Autor Share Napisano 28 Maja 2012 No nareszcie, to ja proszę dużo zdjęć i dokładnie tłumaczyć ( malowanie waloryzacja itp.) tak po prostemu żeby taka modelarska ciemnota jak ja coś załapała. Danielu zdjęć dużo nie będzie bo i czasu nie będzie na to ,ot taka sama relacja jak trzy moje ostatnie w tym dziale ,co do tłumaczenia to nie będę miał co tłumaczyć ,jest tu wielu dużo lepszych ode mnie modelarzy choc będę się starał na wszystkie pytania odpowiedzieć. I kolejne dzieło się szykuje, Będzie kolejny hit . Nie przeceniajcie mnie ,będę się starał go zrobić najlepiej jak tylko potrafię ,wykorzystując swoją wiedzę i doświadczenie ,nabyte w sporej mierze tutaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 He, he. Nie wiadomo czy będzie hit, albowiem koledzy nicpon i tombie budują właśnie Ju-87, które będą zaopatrzone w małe bombki i naboiki i bardzo chętnie rozejrzą się za jakimś KW-1... Poza powyższą niezbędną uwagą, rezerwuję miejsce w pierwszym rzędzie - podobno ów sposób rezerwacji uznawany za denerwujący.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dombeer Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Klej, klej. Mam to samo z simplified turret i będę miał się od kogo uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 To się Mikołaj będziesz musiał posunąć, bo też chcę z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 A to sobie w tych pierwszych rzędach siedźcie, ja wchodzę za kulisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 No to ja mam szczęście. Nie pierwszy rząd, nie za kulisami, ale siedzę u Roberta za plecami i mu patrzę na ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Mało tego, ok 10 lat temu wstecz uległem wypadkowi w wyniku którego uszkodzeniu uległy ścięgna w prawej dłoni, a do dzisiaj nie jestem w stanie utrzymać drobniejszych przedmiotów. Były to czasy gdy technika suchego pędzla stanowiła ostatni krzyk techniki. Patrząc na to co wyczynia Robert zostałem zainspirowany i podejmuję próbę modelarskiej reaktywacji. Nabyłem Zviezdowy T-34/85 i przy wydatnej Roberta pomocy spróbuję się nad nim poznęcać. Co z tego wyjdzie.......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 No to nic tylko temat otwierać i do roboty-Powodzenia,( chociaż jak Robert z boku to myslę że problemów nie będzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Maja 2012 Autor Share Napisano 28 Maja 2012 Dzieki Panowie za kibicowanie ,jak zwykle prawie cała stała ekipa na widowni /Konrad za kulisami to drogie miejscówki są / nic tylko działac. Tomek tak jak rozmawialismy ,pomogę na tyle ile będę potrafił i wyjdzie ładny Tet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Dzieki Panowie za kibicowanie ,jak zwykle prawie cała stała ekipa na widowni ...Tak to już jest w grupie wzajemnej adoracjii Tomek, dajesz warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 http://www.4bogreen.com/colors Robercie tu masz taki ciekawy artykuł na temat kamuflaży u Sowietów masz podene kolorki po FS więc kłopotów być nie powinnochyba że... .Pozdrawiam Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Konrad za kulisami to drogie miejscówki są No to sobie będę patrzał przez okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Rozbudziłeś starą miłość. To pomagaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 No to zasiadam i oglądam. KW to jeden z moich ulubionych pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2012 Dzisiejszy urobek.Skleja sie całkiem przyjemnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 No KW w tej skali to całkiem fajna sprawa. Testowałem niedawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2012 Testowałem niedawno Widziałem Bartek Twojego ,bardzo ładny ,ten taki styrany niestety nie będzie coś jak T34/85 ostatnio przeze mnie prezentowany no może ciut w gorszym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Płacą ci na akord? Ale trzaskasz te modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2012 Płacą ci na akord? Można tak powiedzieć A Tu cos dla mnie ,nie wiem czy widziałes Krzychu viewtopic.php?f=86&t=33344 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Byłem, widziałem i na listę się wpisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Aż mnie korci żeby wyciągnąć kolejnego KW na warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi