Konrad C Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Po filtrach. Ile mam kłaść tych płynów Set i Sol? Jak przedawkuję to coś się stanie niedobrego kalce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Seta nie kładz bo on i tak nic nie daje,sol na kalke pędzelkiem delikatnie i czekaj aż wyschnie,nie ruszaj kalki pod żadnym pozorem ona się pomarszczy ale dojdzie do siebie i ułoży się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2012 Konrad ale tło białe to byś wreszcie podłożył pod model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Srajtaśma lepsza (czy tam ręcznik kuchenny) . Super wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Model schnie bo filtrach więc wolę go nie dotykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Jest bardzo fajnie zmalowany. Dwa pytania: - jaki to zestaw? - gąsienice już pomalowałeś, bo mi się wydaje, że nie ściągałeś ich do malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Gąsienice były przyklejone i nadal są przyklejone, zostały tylko pomalowane pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Dumo-dałeś się wyprzedzić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Kalki jak malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2012 Dumo-dałeś się wyprzedzić!! Spokojnie nadgonie Sesja mi się wydłużyła do 3 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Dzięki Panowie! Podziałałem biedronką oraz filtrami, na zdjęciach efekt jest ledwo co widoczny a na żywo jest za ostro - specjalnie aby wash i kurzenie nie zepsuło tego ale taki zemnie fotograf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Wygląda świetnie, a zdjęcia czego chcesz są bdb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Bardzo ładnie juz wygląda. Tylko nie przesadź z pigmentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Jest naprawdę super. Mógłbyś w jakimś warsztacie zrobić foty jak nakładasz biedronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Wygląda świetnie, a zdjęcia czego chcesz są bdb Słabo widać efekt. ;) Bardzo ładnie juz wygląda. Tylko nie przesadź z pigmentami. Dzięki! Będzie kurz i lekkie błoto. Jest naprawdę super. Mógłbyś w jakimś warsztacie zrobić foty jak nakładasz biedronę? Pewnie, tylko mi się przypomnij w którymś z warsztatów przed malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Jak żywy kiedy ja taki zmaluję-za 100 modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Kurde świetny ja nadal się zastanawiam jak wam wychodzi takie fajne malowanie Pactrami ? Dla mnie te farby sa nie do poskromienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Dla mnie te farby sa nie do poskromienia Jak zaczniesz je rozcieńczać leveling Thiner lub Thinerem do serii c z gunze ,życie stanie sie prostrze pactry po takim zabiegu zachowują się podobnie jak gunziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Dla mnie te farby sa nie do poskromienia Jak zaczniesz je rozcieńczać leveling Thiner lub Thinerem do serii c z gunze ,życie stanie sie prostrze pactry po takim zabiegu zachowują się podobnie jak gunziaki Ja tam daje na wodę i jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi