young Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 ...ale tylko bombowym Szachownice nad Alaską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Jakie "tylko"? Chyba pierwsze zdjęcia naszych szesnastych z uzbrojeniem p-z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 widzę, że jakieś godełka się pojawiły na naszych jastrzębiach, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 widzę, że jakieś godełka się pojawiły na naszych jastrzębiach, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 ekstra, małe ale cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Świetne fotografie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 hmm odnośnie godeł to widać ,ze coraz więcej eskadr nie dadzą spać spokojnie decal maker`om i dobrze....już widzę naszego kolegę forumowego jak tworzy już ten wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 ....już widzę naszego kolegę forumowego jak tworzy już ten wzór a prawa autorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 eee tam myślę, że nasi lotnicy będą w niebie, jak zobaczą modele samolotów na któych latają . A do tego napisałbym do jednostki i poprosił o imię kolesia, który to namalował i w podpisie modelu wrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2012 To nie godła, a rysunki wykonane podczas czyszczenia kadłuba ze śladów z działka. Jak będą czyścić cały s-t to zejdą. Zrobić taką kalkę, sam ciekaw jestem jak? Może zaprojektować maskę do nałożenia i brudzić standardowo okolice działka. Byki przecież mają kolor farby na kadłubie... Jest jeszcze jedna sztuka: Oba zdjęcia pochodzą z forum.krzesiny.org.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 co do 2 fotki to sie zgodze ale z bykami to wątpię w Twoją wersję young Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 co do 2 fotki to sie zgodze ale z bykami to wątpię w Twoją wersję youngJeśli wątpisz, że godła powstały przez czyszczenie okopceń to... błądzisz synu błądzisz... Nadal obowiązuje zakaz malowania czegokolwiek na naszych Jastrzębiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 co do 2 fotki to sie zgodze ale z bykami to wątpię w Twoją wersję youngJeśli wątpisz, że godła powstały przez czyszczenie okopceń to... błądzisz synu błądzisz... Nadal obowiązuje zakaz malowania czegokolwiek na naszych Jastrzębiach He, he, malować nie można to sobie chłopaki "wystrzelali" loga - Polak potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 (edytowane) Przynajmniej byki nie były palcem malowane na okopceniu ,być może ,i to chyba najpewniej naklejone były "maski"z folii i po strzelaniu zdjęte,ukazując RedBulla Edytowane 16 Czerwca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 (edytowane) A może emblematy były " czyszczone " już po strzelaniu ? Przyłożono szablony i usunięto okopcenia . Edytowane 16 Czerwca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 A może emblematy były " czyszczone " już po strzelaniu ? Przyłożono szablony i usunięto okopcenia . Też możliwe ,bo widac wyraznie ,że szablon tak czy siak był użyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Chyba tak ,jak poprawiłem w poście poprzednim. Nie , wiem tak mi się wydaje łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Czy łatwiej?tak i tak jest łatwo to zrobić ,tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2012 Jeszcze z Red Flag, choć bez uzbrojenia, warte uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 Sorki za głupie pytanie, ale jeśli idzie o podwieszenia, co to jest za "rakieta" z wystającym "szpikulcem" (pierwsza od prawej)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 Ćwiczebna CATM-9X-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 Ja też, jeśli można, zadam pytanie. Dlaczego ten czubek na bombie jest krzywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 Ja też, jeśli można, zadam pytanie.Dlaczego ten czubek na bombie jest krzywo? Bo to zagłuszka jest /osłonka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 Ja też, jeśli można, zadam pytanie.Dlaczego ten czubek na bombie jest krzywo? Bo to zagłuszka jest /osłonka/ To detektora promieniowania laserowego - ruchomy, zagłuszka to ten naparstek z czerwoną tasiemką RBF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 Dzieki Leszek za sprostowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi