imt Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 Może by tak się wybrać http://www.f-16wpolsce.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbzdz Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 A ja nie będę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 A ja nie będę.... Wydaje mi się czy TY Jacku mieszkasz w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 Mieszkam 12 km od lotniska. Wcale tam nie pójdę...hehehehehehehehehehe Będę siedział w domu i polnował pożadku na modelworku. Ktoś musi przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 No 11 listopada nie mogę jechać :( Ale przeczytałem, że pokazy w locie będą 10 czerwca to wtedy pojadę do Poznania Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 No to czerwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 W listopadzie nie bedzie mial kto pracowac przy eFach bo technicy chyba przeszkolenie kończą dopiero w lutym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 W czerwcu też nie przyjde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 Ja, będę obowiązkowo. Skoczę po rogale i na lotnisko. Już niemogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 Ja, będę obowiązkowo. Skoczę po rogale i na lotnisko. Już niemogę się doczekać Z tego co piszą bedzie trzeba przyjechac rowerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 W sumie to mieszkałem na Ratajach, zawsze byłem na lotach , nawet na Nato Air Meet. Teraz mieszkam na Piątkowie i mam ojojoj sporo drogi, a rowerem o tej porze roku hmm, damy radę. Będzie dla zdrowia i ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 24 Października 2006 Share Napisano 24 Października 2006 ... Będzie dla zdrowia i ducha. To proszę o zdjęcia dla tych co nie mogą się stawić w Poznaniu Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 24 Października 2006 Share Napisano 24 Października 2006 Postaram sie napstrykac fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 24 Października 2006 Share Napisano 24 Października 2006 Dzięki Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 28 Października 2006 Share Napisano 28 Października 2006 http://ww2.tvp.pl/780,20061020410511.strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 7 Listopada 2006 Share Napisano 7 Listopada 2006 Nie wiem co to było, ale dziś ok godz 11.30 słyszałem na niebie potężny grzmot pojawiający się zwykle gdy lecą samoloty bojowe. Odgłos lecących pasażerów jest inny. Niestety chmury są nisko i nie było widać co leciało. Czyżby to F-16? Może jakis Mig-29 albo suka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 7 Listopada 2006 Share Napisano 7 Listopada 2006 Moze to juz nasze F-16 przylecialy... Zeby mieli czas je wyszykowac do soboty i w ogole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 7 Listopada 2006 Share Napisano 7 Listopada 2006 No to efy wystartowały... Leci cała czwórka http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3723083.html?skad=rss Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 7 Listopada 2006 Share Napisano 7 Listopada 2006 No to efy wystartowały...Leci cała czwórka http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3723083.html?skad=rss Pozdrawiam sokol I wylądowały jeden w Niemczech a drugi na Islandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 7 Listopada 2006 Share Napisano 7 Listopada 2006 Panie Marku, czyżby Pan na palcach jednej ręki liczyć nie umiał W Islandii wylądowały dwa (te mają jutro przylecieć do Polski) i dwa w Niemczech (te mają przylecieć w czwartek). http://wiadomosci.onet.pl/1429764,11,1,1,item.html Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 7 Listopada 2006 Share Napisano 7 Listopada 2006 W Tv mówili że się super technika zepsuła Super myśliwce mają liczne awarie... Pewnie bedzie lipa zamiast open day 11.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 7 Listopada 2006 Share Napisano 7 Listopada 2006 To co mówi TV i pisze prasa na temat wojska i uzbrojenia powoduje, że czasami jeżą mi się włosy na głowie, których chwilowo nie posiadam Prawda leży pewnie po środku, a ceregiele z przylotem pierwszych efów składam poniekąd na karb chuchania na zimne przez Amerykanów. Wyglądało by to niezwykle medialnie jakby któraś z naszych "szesnastek" zaliczyła nurkowanie w głębiny Atlantyku. Myślę, że Amerykanom w przyszłych przetaragach (nie u nas) mogłoby to popsuć szyki, więc przy najdrobniejszej usterce jest PANIKA Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 7 Listopada 2006 Share Napisano 7 Listopada 2006 Panika, nie panika, jak chcę open day 11.11 Bez Lecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 7 Listopada 2006 Share Napisano 7 Listopada 2006 No mam nadzieję, że 11 będziesz właśnie na lotnisku i będzie wszystko ok Bo wtedy może jakieś fotki będą No i bez Lecha... Lepsze Tyskie Także żadnego Lecha na zdjęciach Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi