jan-kol Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Kolejny nowy model. Tym razem postanowiłem sprawdzić firmę MiniArt, którą do tej pory znałem bardziej z Vacu wyprasek budowli do dioram. Na zdjęciach producenta model prezentował się bardzo okazale, odznaczał się szczegółowością i w istocie tak samo jest na żywo. Skleja się go bardzo dobrze, elementy pasują do siebie, jest bardzo szczegółowy i finezyjny pod wieloma względami. Według mnie bije na głowę szczegółowością np. Tamkę. Model cenowo jest bardzo przystępny-kosztuje poniżej 100zł, ew. nieco ponad, a jakością jest na b. wysokim poziomie. Polecam Tym razem postanowiłem sfotografować model w plenerze Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Świetna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Bardzo udana winietka. Co się tyczy samej ciężarówki to brak mi trochę mocniejszego washa,szczególnie na drewnianych burtach paki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Elegancka praca. Zdjęcia świetnie skomponowałeś z otoczeniem, dzięki czemu realizm jak ta lala Zielenina Polak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-kol Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Więc tak: Budka i szlaban własnej roboty, trawka Polaka zmieszane z Frederikusem Rex. Niektóre trawki obsypane także drobnym listowiem Polaka. Dwa krzaczki skrajne-lewy i prawy-to obsypana listowiem Polaka taka fajna roślinka, która rosła wzdłuż jednej z warszawskich ulic (zrobiłem nawet fajne krzaczki, ale to na innej dioramie pokażę). Droga to klej do plytek, plus White Stone z Vellejo i pigmenty Mig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 wow zarąbiaste te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Ładny model! Wygląda jak prawdziwy szczególnie na 1 i 2 zdjęciu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Bardzo czysto i schludnie,super foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Super model.,ale dlaczego on przewozi akurat jakąś komodę i ziemniaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-kol Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2012 tylko taki ładunek był w sklepie internetowym, a poza tym Niemcy jedli ziemniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-kol Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Komoda z grabieży, a pyrki do kuchni polowej- tak dla historycznej ścisłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-kol Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2012 dzięki za wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Super zaje***cie klimatyczna winietka oraz model. Brakuje mi tylko ( jak wcześniej zauważył Piotr) zapuszczonego delikatnie łosza na burtach, ale i tak super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Uaaaaa...jestem pod wrażeniem- fantastycznie dopracowany model. Eksploatacja i uwidocznienie róznych materiałów (blacha, drewno, opony, brezent) świetnie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Ślicznie. Zwłaszcza kapitalnie skomponowane zdjęcia . Żeby jeszcze ta plandeka tak nie błyszczała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-kol Napisano 20 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Ostatnio podmalowałem go na matowo i chce dołożyć do zestawu rower z tamki z zestawem blaszek Abera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brother-Team Napisano 21 Sierpnia 2012 Share Napisano 21 Sierpnia 2012 genialny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Witam.Naprawdę praca ciekawa i piękna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi