adam juszczak Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Zacząłem od podstawki...Nad pojazdem jeszcze myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Świetne ruiny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Ruiny jak i dziura w drodze są super. Ale co tam robi koło zębate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Ooo, ja już widzę ile pracy i czasu poszło na wykonanie tej ściany miodzio. Zastanawiam się nieraz dlaczego niektórzy kupują gotowce zamiast właśnie samemu skrobać takie bajery. Daje to i więcej satysfakcji i frajdy co nie? czekam na malowanko ściany. Zastanawiam się też czy cegły od razu nad oknami nie powinny być układane pionowo, rozumiesz o co mi chodzi? Tak jedna obok drugiej na całej długość okna. Sam zawsze robiłem tak jak Ty ale niedawno zauważyłem w kamienicy na przeciwko i nie tylko, że właśnie górne są układane odwrotnie do pozostałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 25 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Ale co tam robi koło zębate? Wpadło pewnie Zastanawiam się też czy cegły od razu nad oknami nie powinny być układane pionowo Mogą być ale wybralem taki wariant,zresztą to ma być budynek fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Co to jest to dziwne kolo zebate? Reszta jak najbardziej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2012 dziwne kolo zebate? Ono nie jest dziwne,ono jest tylko zębate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxtor Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Się uczepiliście tego koła tu czy na innym forum. Może fabryka produkuje takie koła zębate a wybuch w niej spowodował, że poleciała w siną dal i spadła do dziury. Mam pytanie, do zrobienia budynku wykorzystałeś jakieś formy? Czym rzeźbiłeś cegły i jak wykonałeś te wgłębienia w ścianie gdzie są cegły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2012 wykorzystałeś jakieś formy? Formy zrobione z profili plastikowych,cegły rzeżbione rylcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Fajne te zbrojenia betonu chyba coś odgapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Zastanawiam się też czy cegły od razu nad oknami nie powinny być układane pionowo Mogą być ale wybralem taki wariant,zresztą to ma być budynek fabryki. Wobec tego nad oknem na pierwszym piętrze zmień cegły na płaski kształtownik, wtedy będzie okej. Podoba mi się, że nie przesadziłeś ze zbrojeniem na stropie. Dodaj izolatory ze zwisającymi kablami. Fajnie to urozmaici ścianę. A co to za koło zębate w dziurze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Resztka jakiejś maszyny ,po prostu jakiś złom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Kolejny super projekcik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Kto jest za tym żeby koleszka zrobił mały poradnik jak odlać coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 A to nie z karton gipsu rzeźbione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2012 A to nie z karton gipsu rzeźbione ? Nie,odlane z formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 29 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Dodałem kilka elementów i ustawiłem "na sucho", Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Cóż więcej można dodać. I to wszystko w 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 7 Września 2012 Autor Share Napisano 7 Września 2012 Część fotek mi zniknęla ponoć PB miało problemy techniczne. ,Pomalowałem jeden element dioramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 Piękne ! Te drzwi sam rzeźbiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 7 Września 2012 Autor Share Napisano 7 Września 2012 Sam,ale to mur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 ''Drucik'' wymiata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi