copycat Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 No pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Sam,ale to mur. Chodziło mi o te stalowe drzwi i konstrukcję kratownicową na pierwszym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 potrafisz dobić człowieka kiedy ja takie coś zrobię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Mur świetny, drut jednak wydaje mi się zbyt gruby, zwłaszcza pętelki na nim są moim zdaniem za dużej średnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Chyba przestanę się bawić w podstawki. Adam, nie mogę doczekac się całości. Cegiełki, betonik i reszta wymalowane po mistrzowsku. Może byś jakiś film video nagrał. Chętnie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 11 Września 2012 Autor Share Napisano 11 Września 2012 Wstępnie ukształtowałem lej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 16 Września 2012 Autor Share Napisano 16 Września 2012 "Kosmetyka" czyli pigmenty i filtry Pomalowałem cegły w budynku i wstępnie dorobiłem wnętrze na razie skromnie ale pracuję nad tym Podpory pod rury Całość mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Września 2012 Share Napisano 16 Września 2012 Chciał bym to zobaczyć na żywo .Jak zrobiłeś efekt zaprawy między cegłami? Super wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 16 Września 2012 Autor Share Napisano 16 Września 2012 Pigment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 16 Września 2012 Share Napisano 16 Września 2012 Kapitalna sprawa . Otwórz szafkę albo naderwij jej drzwi, bo wokół bajzel a ona nienaruszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 16 Września 2012 Autor Share Napisano 16 Września 2012 Bo stalowa i zamknięta na glucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Września 2012 Share Napisano 16 Września 2012 A jak ten pigment nakładasz? Mógłbyś troszkę napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 16 Września 2012 Autor Share Napisano 16 Września 2012 Metodą "tupowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 20 Września 2012 Autor Share Napisano 20 Września 2012 Dalsze malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Na pierwszym zdjęćiu myślałęm że to prawdziwy budynek. Ale bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Adam, jeden problem widzę - chemisch przez ch się pisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 21 Września 2012 Autor Share Napisano 21 Września 2012 Wiem ,już poprawiłem.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 27 Września 2012 Autor Share Napisano 27 Września 2012 ...Kilka elementów więcej Dorobiłem pierwsze okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Rewelka. Ciekawe jak ci model do niej wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 3 Października 2012 Share Napisano 3 Października 2012 Tak się zastanawiam... jeżeli przed fabryką jest wielki lej, to znaczy, że miała tam nastąpić silna eksplozja. Pomijając fakt, czy budynek w ogóle by to wytrzymał, czy nie powinien nosić śladów eksplozji na sobie Np. śladów po odłamkach, wypchniętych okien z framugami w środku, itp. Tak czy owak, wygląda ładnie, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 3 Października 2012 Share Napisano 3 Października 2012 Na gruz jeszcze jest czas, rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimpow Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Noooo, pięknie to wygląda. Szczególnie w skali 1/72. Czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 9 Października 2012 Autor Share Napisano 9 Października 2012 Z resztek siatki fototrawionej i profili Plaststructa dorobiłem schodki coby pusto nie było , rynna z cienkiego profila Słomki do napojów przerobiłem na rury Z perspektywy Brakuje jeszcze jednego okna ale się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 9 Października 2012 Share Napisano 9 Października 2012 budynek jest tak zniszczony, że jest pod nim dziwnie mało gruzu. nawet jeśli sprzątali, to powinien pozostać pył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 9 Października 2012 Autor Share Napisano 9 Października 2012 Reszta gruzu będzie na końcu coby detale pokryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi