madeira Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Super pomysł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Zawsze można przerobić patyk na kredę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 albo na kabanosa węgierskiego z osła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 1 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Wróciłem do Pumy, oto wyniki: Pewnie jeszcze do niej wrócę z odrobiną pigmentów, ale to jak już będzie stała na dioramie. Zobaczymy co mnie jeszcze najdzie Edytowane 1 Grudnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 bardzo zacna, figuranci jak dla mnie za szarzy na twarzach ale może tacy zmeczeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2012 Powalczyłem z budynkiem, zrobiłem deskowanie. Na dachu jeszcze brakuje gontów Przygotowałem sobie już gips, kolejny krok to "gruzowanie" hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Deskowanie bardzo eleganckie. Super jak narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Poprzez cienie wyszły piękne zacieki, się artystyczna dusza odezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2012 Pewien dość nudny i monotonny etap pracy zakończony - dach położony :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Dochówki to polistyren 0,5mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2012 Tektura modelarska 0,5mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 a jak z jej malowaniem? dobrze przyjmuje farbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpanzer Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Clonerku, super się trzyma, przecież widziałeś modele kartonowe. Taki karton dobrze jest zaimpregnować rzadkim lakierem bezbarwnym . Możesz też użyć CA, ale tak wyjdzie drogo i śmierdząco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Jestem ciekaw jak to wyjdzie , bo niestety ,ale papier ma dziwne właściwości i różnie przyjmuje farbę. Jestem ciekaw efektu końcowego. Będziesz to czymś impregnował przed malowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2012 Nie mam obaw, będzie dobrze ;) Nie zamierzam go impregnować w żaden sposób, jedyne co to prysnę po całości surfacerem i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 No to czekam na foty. Patent świetny , sam go zapewne wykorzystam dlatego tak się dopytuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2012 Nie jest to jakiś specjalny patent, prosty sposób na zaoszczędzenie plastiku w miejscu, gdzie się da Tektura oczywiście dokłada pewną fakturę, więc nie wszędzie da się zastosować ją zamiast plastiku. Po operacji nadawania faktury i "gruzowania": W kolejnym etapie wymaluję wszystko na czarno :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Wygląda bardzo ciekawie. Czekam na malowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Tez ciekawi mnie jak ci malowanie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2013 Czasu mało to i powoli maluję. Stan na dziś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Stycznia 2013 Share Napisano 12 Stycznia 2013 No, no ładnie się zaczyna. Ale nad środkiem jeszcze będziesz musiał popracować skoro go tak gruzem zawaliłeś. Może jakieś tapety na ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 12 Stycznia 2013 Share Napisano 12 Stycznia 2013 Świetnie pomalowane -możesz zdradzić kolorki użyte do malowania kamieni pozdr Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 12 Stycznia 2013 Share Napisano 12 Stycznia 2013 Fajnie.Podoba mi sie malowanie.Widze ze zapowiada sie bardzo ciekawa diorama.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 12 Stycznia 2013 Share Napisano 12 Stycznia 2013 Strasznie fajna scenka się zapowiada Puma jest z jakiejś konkretnej jednostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi