Twitch Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Witam wszystkich Pomyśleć że jeszcze tydzień temu nie wierzyłem że do końca roku skleję choćby jeden model... ale znalazło się kilku modelarzy którzy którzy postanowili wesprzeć mój warsztat. Rozpoczynając ten warsztat na wstępie chciałbym podziękować Radkowi Filipek. Od razu chciałbym jeszcze podziękować Tomek K. za Crusader III AA Mk1 Italeri 1:35 GAZ-MM Zvezda 1:35 Tomku nie uraź się ale jak niektórzy wiedzą to mam zboczenie do niemieckiej pancerki dlatego chciałbym zacząć właśnie od tej czwóreczki... Twoje modele idą jako następne w kolejce Raz jeszcze dziękuje za wsparcie. Ogólnie z budową powinienem ruszyć w wekkend ponieważ w tym tygodniu mam nocne zmiany plus dorywcze roboty... więc czasu nie wiele. Postaram się zebrać trochę materiałów dotyczącej tej wersji... no i liczę na waszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 No to czekamy na postępy.Cieszy mnie fakt,że modelarska brać może zawsze na siebie liczyć. Brawo Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 No to fajnie, że kolejna czwórka na warsztacie. Będę zaglądał, choć mój już daleko posuniety i raczej nic nie poprawię. Ale popatrzeć można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Powiedz że robisz afrykańczyka a najlepsze w tym wszystkim jest to że zawsze ktoś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 4 Października 2012 Autor Share Napisano 4 Października 2012 Cieszy mnie fakt,że modelarska brać może zawsze na siebie liczyć.Brawo Panowie. Ja o tym już wielokrotnie się przekonałem... wielu modelarzy mi pomogło no i jeszcze ma do mnie cierpliwość... ale wszystkie postępy w moich pracach zawdzięczam między innymi wam Powiedz że robisz afrykańczyka Kurde o tym na razie nie myślę... wpierw chciałbym go jak najlepiej poskładać i wykorzystać jak najwięcej dodatków które dał do niego dragon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Zasiadam i oczywiście z chęcią pomogę przy budowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 W każdym razieile będę mógł to pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Powodzenia. Miło,że dzięki życzliwości kolegów możesz powrócić do hobby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Zasiadam i wierzę w twój powrót, będzie na co popatrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Hej.Tez jestem za afrykanczykiem.Z przyjemnoscia polukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Super że wróciłeś. Zasiadam i oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Hehe Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 13 Października 2012 Autor Share Napisano 13 Października 2012 Witam wszystkich... Strasznie mozolnie idzie mi praca nad tą czwóreczką... ale w sumie też nie mam zamiaru się z nią śpieszyć. Co do samego modelu... wielu wie że moje modele to były przeważnie Dragonowskie produkcję ale ta mnie zmiażdżyła... olbrzymia ilość drobnicy, niektóre elementy pocięte na dwa czy nawet cztery kawałeczki no ale co tam... chociaż sklejalność jest jak zwykle na poziomie. A teraz czas na moje wypociny Wiem że to nie wiele i że nie ma się czym chwalić ale chciałem pokazać że coś się dzieje w temacie. A nie że dostał modele i je sprzedał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 13 Października 2012 Share Napisano 13 Października 2012 Przypadkowo znałazłem fajny patent by w dragonowskich 4 zrobić ruchome wózki zawieszenia - trafienie na youtube. W razie zaspokojenia ciekawości podam linka jak to znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 13 Października 2012 Autor Share Napisano 13 Października 2012 Przypadkowo znałazłem fajny patent by w dragonowskich 4 zrobić ruchome wózki zawieszenia - trafienie na youtube. W razie zaspokojenia ciekawości podam linka jak to znajdę. W tym modelu dragon sam dał możliwość zrobienia ruchomych wózków... no i u mnie są ruchome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 13 Października 2012 Share Napisano 13 Października 2012 Witaj Janusz, ja też z ciekawością po podglądam, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 13 Października 2012 Share Napisano 13 Października 2012 No i wanna jest, czekam na więcej, jak narazie super Ci idzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 1 Listopada 2012 Autor Share Napisano 1 Listopada 2012 Witam wszystkich po dłuższej przerwie w tym warsztacie. Troszkę się prace posunęły do przodu i w końcu jest sens zamieszczenia nowych zdjęć. Przy tym modelu pierwszy raz w życiu za namową Konrada C zdecydowałem się na mocowania narzędzi fototrawionkami... dlatego proszę o wyrozumiałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Z daleka wygląda ok. A można poprosić o zbliżenie? Nie w celu krytyki (bo sam jeszcze nie robiłem) ale ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 1 Listopada 2012 Autor Share Napisano 1 Listopada 2012 Z daleka wygląda ok. A można poprosić o zbliżenie? Nie w celu krytyki (bo sam jeszcze nie robiłem) ale ciekawości. Może być z tym problem bo laptop mi umarł i rzadko co mam dostęp do internetu. Jak tylko nadarzy się okazja to porobię zbliżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Wygląda bardzo ładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Fantastyczne wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Witaj Janusz. wygląda to bardzo ładnie. Spróbowałeś pracy z blachami to już po Tobie . Witamy wśród złomiarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Również mi się bardzo podoba, robota zegarmistrza, bardzo czysto to wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Takie pierdółki mam już za sobą na szczęście ale widzę że raczej bez problemów i u ciebie Janusz. Powiem tak roboty co nie miara ale warto, czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi