p_bladek Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2012 Ariel007 specjalnie dla Ciebie, nawet w makro Dalsze prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Finezyjnie Ci idzie robota. Pięknie wygląda. A co do sido barwionego herbatą, wszystkim co na bazie wody jest da się zabarwić. Kombinowałem z tuszami, da się uzyskać transparentny kolor praktycznie z każdego koloru. Szczęśliwego Nowego Roku koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 perfekcyjna robota ,podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariel007 Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Ariel007 specjalnie dla Ciebie, nawet w makro To nie "dla mnie" bo ja to mały żuczek co przysiadł i podpatruje ale dla Całej Wielkiej Publiki! Ja jestem fanem Twoich RUR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2013 No proszę mam jednego fana , nie przesadzajmy ;) Zrobiłem sobie podstawkę imitująca wycięty fragment pokładu (zerżnąłem pomysł od prac użytkownika Adamkijak-patentu nie było) i popracowałem nad drobnicą. (Dorobiłem anteny, wycieraczki, oświetlenie usunięte wcześniej bo było szarym plastikiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Świetna robota! nic tylko patrzeć i się uczyć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2013 Dzięki Mimo że w czwartek urodził mi się synek trochę podłubałem. Spostrzegawczy koledzy pewnie zauważą że położyłem gwiazdę na dachu do góry nogami na swoje usprawiedliwienie dodam że nie często ale takie babole występuja też w realu ;) żródło internet. A wprowadziła mnie w błąd instrukcja nakładania kalek, a że niezbyt często sklejam wiatraki to wyszło jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Gratulacje z okazji narodzin syna. Niech rosnie zdrowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Congratulacione Ani się obejrzysz jak zacznie podbierać Ci klej i farby ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Przemek gratuluje syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Przemek gratuluję syna. Niech rośnie na dobrego pomocnika. A sam model bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Ja również przyłączam się do gratulacji .Żeby wyszło tak jak na zdjęciu to musisz dorobić jeszcze 2 takie wiatraki .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Gratulacje z okazji urodzin syna. Rodzina to jest siła! Przeładna ta 60-tka. Praca z heli ma w sobie wiele uroku, to są piękne i majestatyczne maszyny, szczególnie amerykańskie. Ja popełniłem CH-53E, nie tak ładnie jak Ty swojego HH-60, ale nawet mimo moich baboli jest ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariel007 Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Mimo że w czwartek urodził mi się synek trochę podłubałem. Gratulacje! A ręce się już nie trzęsły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2013 Dzięki, dzieki. Gratulacje!A ręce się już nie trzęsły? Trzęsły się raczej przed, do małych detali zawsze używam piwa jako materiału stabilizacyjnego odruchy Podłubałem i posiedziłem nad drobnymi detalami jak rurki pitota, uchwyty itp. i złożyłem wszystko w całość. Zostało pare drobnych detali do dodania i popracowanie nad pokładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Wygląda ciekawie. Uchwyty-otwory mocujące w pokładzie to jakiś gotowiec czy własnoręczna robota? Zostało pare drobnych detali do dodania i popracowanie nad pokładem. Żartujesz chyba? A gdzie wyrazisty wash? Bez tego to ani to model ani ty modelarz, no i nie będzie dyskusji pod galerią Chcesz nam tego zaoszczędzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 A te silniczki, że tak zapytam z głupia frant, "a kto one?" Część widzę dorabiana, ale inna część jakby zestawowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2013 Wszystko składane z pozostałości i dorabiane pod zdjecia, nie jest to co prawda poziom 100% odwzorowujący, ale moze za trzy lata kto wie. Hmm Woit, przemyslałem sprawe i chyba masz racje, jako "die cast" prezentował by sie lepiej Otwory mocujące to stare trawionki, nie wiem czy ktoś to jeszcze produkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 te otwory w pokładzie wygladają jak odpływ w wannie A helik piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 10 Maja 2014 Share Napisano 10 Maja 2014 śmigło ładne, fajne fotki, z jakiego druciku robiłeś przy wirniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 10 Maja 2014 Autor Share Napisano 10 Maja 2014 W woreczkach do mrożonek dodają takie ciekawe druciki do zamykania w/w . Ukradłem żonie . Zapomniałem napisać, model skończony. Galeria tutaj viewtopic.php?f=64&t=36478 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi