bazylms Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 Ładny, ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Listopada 2012 Autor Share Napisano 29 Listopada 2012 Podziękował Zostały do zrobienia obicia rdzewienia i pigmentacja czyli w h******j roboty xD Do zobaczenia wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2012 Gąski skończone: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Grudnia 2012 Share Napisano 3 Grudnia 2012 Robiłeś je (domestos+ocet) Rafał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2012 Robiłeś je (domestos+ocet) Rafał? Nie, szary akrylowy podkład i brązowo-żółte płukanki, na koniec przecierka papierem ściernym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Grudnia 2012 Share Napisano 3 Grudnia 2012 Mi ostatnio magiczna mikstura też nie do końca zadziałała i skończyło się na podlaniu brązową olejną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2012 Sposób na ocet i domestos jest nieobliczalny, raz wychodzi dobrze raz zeżre metal za bardzo. Została już tylko pigmentacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2012 Dodałem gwiazdke brakującą na wieży i zacząłem rdzewienie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 Pikny ten ersatz , nie mogę doczekać się końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 Ładniusi ci wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2012 Pikny ten ersatz , nie mogę doczekać się końca. Ładniusi ci wychodzi podziękował Zastanawiam się jak dobrać rdze do obić, normalnie mieszam rust pactry z szarym odcieniem vallejo ale do tego kolorku nie będzie pasować. Macie może jakieś propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Bardzo zgrabnie Ci to idzie. Mnie też się podoba. A może rdza z AK połączna z Vallejo 70.825 German Cam. Pale Brown? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2012 Obicia zrobione nie zbyt dużo żeby nie przesadzić. Jutro pójdzie lakier i nareszcie to co lubię najbardziej.... BRUDZENIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Na razie jest bardzo dobrze. Nie przesadź z syfem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Model prezentuję się naprawdę bardzo dobrze . Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2012 Dzięęęki Przyszły brudasek dostał mat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 no powiem jako pierwszy... Miodzio!! Najlepszy Twój model jak do tej pory strasznie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Tez mi się podoba. Jakim kolorem robiłeś przetarcia na gąsienicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Rafał moje zdanie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 No i tak trzymać!.... ale Ty już to wiesz! Bardzo efektowne i subtelne malowanie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2012 Dzięki za uznanie Tez mi się podoba. Jakim kolorem robiłeś przetarcia na gąsienicach? Przetarte papierem ściernym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Fajnie, fajowo super. Duży browar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Dla mnie też się bardzo podoba, nie jest monotonny, widać ten realizm, a dojdzie przecież jeszcze brudzenie Działaj dalej Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Nie mogę się doczekać. Szykuje się jeden z najlepszych modeli jakie pojawiły się na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Fajnie wygląda po Macie. Dobrze, że nie boisz się fatygować modeli, spoko wygląda po tych zabawach z olejami. Trochę nie przemawiają do mnie obicia i kolor ogniwek na "burcie", ale poza tym jest wypas Paczę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi