MarJa Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 Witam i wrzucam do poznęcania się nad tym stworem. Inspiracją było zdjęcie, które okazało się fotomontażem z Photoshopa... Model fotografowałem dwa tygodnie i niestety efekt jest wciąż kiepski, ale oddaje kolorystykę i ogólne wrażenie modelu na żywca. Jest mocno ułomny, ale bardzo go polubiłem:) Jak zauważyli koledzy na innym forum: "załoganci musieli by mieć metr pięć w kapeluszu (Sherman). To były pojazdy dla załóg zatopionych ubootów, oni przyzwyczajeni do ciasnoty to dawali radę [Korowiow]". Zapraszam do oglądania i komentowania, jeśli łaska:) Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 Pomysł ciekawy, a wykonanie jak na tą skalę bardzo dobre. Na początku myślałem że to 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 Pomysł ciekawy, a wykonanie jak na tą skalę bardzo dobre. Na początku myślałem że to 1/35. Myślę podobnie. Skala jak 35-tka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 Połączenie ciekawe, wykonanie jeszcze bardziej. Tylko, że chyba taka hybryda w rzeczywistości nie istniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 może do SF przesunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 Bardzo dobry pomysł i bardzo dobre model.Respekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 Podoba się, odważne malowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 Dziękuję za miłe słowa. Model został doceniony na I FIEŚCIE MODELARSKIEJ w Warszawie, wyróżnienie w kategorii "... nie z tej ziemi":)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Gratulacje. Widziałem na żywo i muszę powiedzieć, że się należało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Cudak - ale fajny. Pomysł i wykonanie. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 25 Maja 2013 Autor Share Napisano 25 Maja 2013 Cudak, ale bardzo go lubię, bo jest bardzo kolorowy:) Dzięki za opinie. Cieszę się, że spodobał się też na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Co tu pisać - pomysł rzeczywiście nie z tej ziemi."Skala robi różnicę".Co do oceny zgadzam się z przedmówcami - Ja na TAK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Nie mogłem się powstrzymać. PS. Model bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lop3zpk Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Wow. Ciekawa hybryda. Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Bardzo ciekawy i genialnie pomalowany model !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 14 Września 2013 Autor Share Napisano 14 Września 2013 Nie mogłem się powstrzymać. PS. Model bardzo ładny. trafiony - to właśnie ona na SuguT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 14 Września 2013 Autor Share Napisano 14 Września 2013 Dzięki! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 Jestem na tak! i ten zapas na tylnej płycie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi