Erolek Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Dawno nic tu nie wrzucałem. Pewnie już wszyscy o mnie na Modelworku zapomnieli. W ramach odpoczynku od militariów i powoli wbijając się w świąteczny nastrój popełniłem coś takiego: Uprasza się o oglądanie z dużym przymrużeniem oka. Figurka na podstawie gumowej zabawki firmy Schleich, do tego Green Stuff, tektura i co tam mi w ręce wpadło. Skala pi razy tramwaj 1:20 Pozdrawiam Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Haha świetne. Najlepsze z tego jest połączenie, gumowych laczków, białych skarpet i spodni od dresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Dobre Tytuł powinien brzmieć: "Generalskie Święta". Dlaczego? Bo gościu jest w spodniach z lampasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Klapki kubota ? Świetna scenka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Kurna chłopie pełen wypas.Normalnie dałeś rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 Fajnie że ktoś nie traktuje modelarstwa jak religii i powoduje uśmiech na twarzach. Żałuję tylko że tak mało bo jest na co popatrzeć. Widzę że nie zapomniałeś o brytyjskim klasyku - dwóch oddzielnych zaworach do zimnej i ciepłej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 Kapitalny obraz Polaka na wyspach,brak tylko stosu reklamówek pod wanną i puszek po Żywcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 te reklamówki oczywiście z Tesco lub innej ASDY hahahahahhahaah Eryk - rewelacja. Karp normalnie jak żywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seine Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 Nurtuje mnie pytanie czy młotek w dłoni to pozostałość po przymocowaniu dekoracji, czy może zapowiedź tego, co czeka karpia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 Rewelka, karp niezłe bydlę. modelarsko moim zdaniem świetnie, choć bardzo zaskakująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 Jak zobaczyłem laczki to tylko jedno pojawiło się w myślach - KUBOTA Dresy wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 rewelacja, wielkie brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 Świetne . Super scenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Świetne ! Zastanawiało mnie tylko jak gości przybił młotkiem dekoracje do kafelków......aż zobaczyłem karpia i pojąłem straszliwą prawdę o panu młotku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi