Slash Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Model zasadniczo gotowy od dość dawna, jednak dopiero ostatnio udało mi zabrać się za poprawę i tak skromnej roślinności. Zdjęcia takie sobie, trochę poprzepalane ale inne być nie chciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2012 Dzięki. Część tej trawy wyrwałem, ale większość zostawiłem dla zróżnicowania. Następnym razem będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 zielsko mi sie nie widzi ale za to czołg za..sty ,rdza rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Pancerniak super styrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 No żywcem wyjęty z polskiego muzeum ;) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Bardzo sympatyczny model . Dobre wykonanie, przyjemnie się ogląda. Gratulacje za ładny model ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2012 Dzięki za komentarze. Robert, masz na myśli to co Kamil czy jednolitość niskiej trawy? A może coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Świetnie wymalowany! Wysoko trawa jest za rzadka, wygląda jakby ktoś tam kije powtykał w ziemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 ...widzę ze projekt żywcem wzięty z Bloga Miguela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Zardzewiak niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2012 Dziękuję za kolejne komentarze Panowie. Figfan, mógłbyś wyjątkowo rozwinąć swoją myśl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Dziękuję za kolejne komentarze Panowie. Figfan, mógłbyś wyjątkowo rozwinąć swoją myśl ? mam wrzucić link na forum? Proszę: http://ak-interactive.blogspot.com/2010/12/weathering-techniques-rusty-m41-vietnam.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Gratuluję, jak chcesz to potrafisz Ale jeśli chcesz mi wmówić kalkę z hiszpańskiej gorączki to musisz się jeszcze postarać. Możesz nie uwierzyć, ale nawet tych reklamówek nie przeglądam bo mnie nie stać po prostu na te produkty. Na forach i tak więcej się idzie dowiedzieć. A na zasadzie odnajdywania w internecie podobnych modeli to wiele można udowodnić Edit: Jak dobrze pogoglujesz to najdziesz nawet taki model: http://inscale.org/pub/index.php?topic=2625.0 Nawet ten sam typ czołgu. Szkoda tylko, że ja swojego robiłem wcześniej - możesz sprawdzić daty postów na moim blogu Pozdro Edytowane 16 Grudnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Wymalowane pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Gratuluję, jak chcesz to potrafisz Ale jeśli chcesz mi wmówić kalkę z hiszpańskiej gorączki to musisz się jeszcze postarać. Możesz nie uwierzyć, ale nawet tych reklamówek nie przeglądam bo mnie nie stać po prostu na te produkty. Na forach i tak więcej się idzie dowiedzieć. A na zasadzie odnajdywania w internecie podobnych modeli to wiele można udowodnić Edit: Jak dobrze pogoglujesz to najdziesz nawet taki model: http://inscale.org/pub/index.php?topic=2625.0 Nawet ten sam typ czołgu. Szkoda tylko, że ja swojego robiłem wcześniej - możesz sprawdzić daty postów na moim blogu Pozdro Bardzo przepraszam ...czy masz jakiś problem nie musiałem tego szukac w necie... znam to od dawna... a ze miałes taki pomysł to poprostu zbieg okolicznosci.... po co się tak denerwujesz ? Tyle... a modelu nie skomentuje bo po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Czaderski i tyle!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saty Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Zacny! Ma fajny klimat i tak jak wspominali Koledzy malowanie jest pro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2012 Czaderski i tyle!! Zacny! Ma fajny klimat i tak jak wspominali Koledzy malowanie jest pro! Wymalowane pięknie. Dziękuję uprzejmie za przychylne słowa. Bardzo przepraszam ...czy masz jakiś problem Miałem ochotę o to spytać wcześniej, tylko jakoś ogólnie nie wypada... a ze miałes taki pomysł to poprostu zbieg okolicznosci.... Twoja wcześniejsza wypowiedz, czyli: ...widzę ze projekt żywcem wzięty z Bloga Miguela... na to nie wskazuje. Nagła zmiana zdania? po co się tak denerwujesz ? Tak bardzo się nie denerwuję, ale nie ukrywam, że nie lubię takich podchodów. Szczególnie, że mam wrażenie iż ktoś tu szuka odgrywki za komentarz z innego wątku. Takie przynajmniej odnoszę wrażenie. a modelu nie skomentuje bo po co? Dziwnym trafem to Twój trzeci post w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Cudny. Więcej takich "plagiatów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi