blacman Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 fajowe. a od góry jak... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 Powiedz jakiego materiału użyłeś do olinowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2015 a od góry jak... ? ujdzie... Pożałowałem veterana bo i tak niewiele tego działa widać. Powiedz jakiego materiału użyłeś do olinowania?Flaglinki robię z nitki DEN20, a olinowanie z nitki z peruki (wrzuć w szukaj, to znajdziesz więcej informacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Znakomita robota. Świetnie się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor252 Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Wspaniala robota jestem pelen podziwu a okret sam w sobie jest piekny. Chetnie zobacze efekt koncowy. Mam jedno pytanie z czego wykonales olinowanie bo to jest wedlug mnie najwieksza zmora modelarzy okretowych. Jesli moglbys rowniez dac namiar gdzie nabylem pokazane nam olinowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Mam jedno pytanie z czego wykonales olinowanie Kolego w ostatnim poście Rhayader udzielił odpowiedzi w temacie olinowania... Zanim zadasz jakieś pytanie warto najpierw poczytać wątek... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2015 Powiedz jakiego materiału użyłeś do olinowania?Odpowiedziałem Tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 21 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Nie mam nic do pokazania, ale skoro wątek zleciał gdzies na czwartą stronę, to go popchne na pierwszą Co by nie było, że tak marnuje Wasz czas (bo przecież wejdziecie by sprawdzić co nowego ): Szpital odwiedza delegacja Ministerstwa Zdrowia. W jednej z sal minister pyta pacjenta: – Co panu dolega? – Mam hemoroidy. – Jakie leczenie? – Pędzlowanie. Identyczne pytania zadaje pozostałym pacjentom, za każdym razem uzyskując tę samą odpowiedź. Na ostatnim łóżku leży pacjent z zawiniętą szyją. – A panu co dolega? – Mam owrzodzenie gardła. – Jakie leczenie? – Pędzlowanie. Minister zwraca się do wszystkich: – Czy leczenie wam pomaga? – Tak – odpowiadają chorzy. – A czy macie jakieś życzenia? Wszyscy milczą, tylko ten z chorym gardłem podnosi rękę. – Ja chciałbym prosić, żeby pędzlowanie zaczynać ode mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 22 Sierpnia 2015 Share Napisano 22 Sierpnia 2015 Uhahahaha cudne kolego:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 22 Sierpnia 2015 Share Napisano 22 Sierpnia 2015 Kawał dobrego, modelarskiego dowcipu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 24 Lutego 2016 Autor Share Napisano 24 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Lutego 2016 Share Napisano 27 Lutego 2016 ło panie.... całkowicie zapomniałem że takiego gigantusa macie na pochylni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 28 Lutego 2016 Autor Share Napisano 28 Lutego 2016 Robi się grupa lotnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 2 Marca 2016 Share Napisano 2 Marca 2016 Jak w każdym warsztacie pana Janusza jest na co popatrzeć. A Mogami to Mogami. Patrzę, patrzę i szukam do czego się przyczepić i niestety na tym wątku warsztatowym się nie dowartościuję. Poziom - Rhayader. I wszystko na temat. Patrzę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 5 Marca 2016 Autor Share Napisano 5 Marca 2016 stefan1965 Łodki Combo Samoloty dotały fotelw i tablice i solniki i zostały odrapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 6 Marca 2016 Super Moderator Share Napisano 6 Marca 2016 Samolociki Prima Sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Samolociki Prima Sort Dokładnie, piękna robota Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 no Panie....!! samolociki jak pisał Marcin - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Jakość malowania i odrapania na Jake'ach urywają beret. Przez dobrą chwilę docierało do mnie, że to 350-ka... Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 Rhayader - eee... wszyscy już wiedzą jakie razem z blacmanem monety używacie do tych fotek... http://www.moillusions.com/wp-content/uploads/2011/08/man-with-giant-coin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 10 Marca 2016 Autor Share Napisano 10 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 No miło popatrzeć na takie cudeńka. Możesz spokojnie wciskać ludziom że to 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 11 Marca 2016 Autor Share Napisano 11 Marca 2016 Bo to jest 1/72, ja wciskam że 1/350 Antenę jeszcze dorobiłem. Całość do obejrzenia jutro w Bytomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 Hahaha wiedziałem że zasuwasz w jakimś celu. Wszyscy tempo na BYTUM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 Całość do obejrzenia jutro w Bytomiu. W niedziele jeszcze będziesz? Kurcze nie wiem czy się wyrobię na sobotę bo do 15ej siedzę w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi