Robert Ostrowski Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 witam jak w tytule,podkład Motip,preszajding :góra czarny dół ciemno szary,malowany MM odpowiednikiem Humbrola 142 rozjasnienia bazowy plus biała,spód Polish Blue I Pactra ,rozjasnienia plus biały ,łosz Migowy /neutral i dark/ dorobiłem celownik ,ten dzyndzel z przodu/nie wiem co to karabin -fotokarabin/ .wywierciłem kilka otworów na dziobie,płoza ogonowa od podstaw ,podział na owiewce z kalkomani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 No i wygląda całkiem ciekawie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Bardzo ładnie wyszedł Na dwóch ostatnich fotkach przypomina trochę Łosia w 1/144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Model ładny. Gdybym nie widział szachownic powiedziałbym że to jeden z najbrzydszych samolotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Ładne maleństwo. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Halifax - Revell - 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Ciekawa, acz brzydka konstrukcja, Łoś był elegancki a to to... to taka pokraka. Model malutki patrząc na pudełko zapałczane ale wygląda interesującą. Robert, pstryknij może jeszcze jakąś fotkę obok jakiegoś np. MiGa-21 (jeśli go jeszcze nie oddałeś oczywiście), tak dla porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Mnie się zarówno model jak i sam samolot podobają. Szkoda, że nie ma "wtrysku" w 1/72, bo sam bym chętnie popełnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Wygląda ciekawie, choć Teciak bardziej mi do gustu przypadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Robert, troche za szerokie sa jednak ramy owiewek. Ale reszta calkiem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Model bardzo ładny ale mogłeś się pokusić na jakąś blaszke, ewentualnie żywice. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Jestem pod wrażeniem, że coś takiego zrobiłeś z tego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2013 Model bardzo ładny ale mogłeś się pokusić na jakąś blaszke, ewentualnie żywice.Pozdrawiam cały model jest z żywicy dzieki wszystkim za opinie. Jurek wiem ,ze obramowanie jest za szerokie ale węższego z kalki nie dałem rady wyciąć skalpelem ,cieńsze sie zwijały po wycieciu i pekała farba . Wojtek zdjecia z MiGiem nie zrobie bo model jest już w drodze na macierzyste lotnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Kup barwione paski kalkomani lub zmien nosnik i tnij zawsze nowym skalpelem, ja raczej problemow nie mam. Uwazaj tylko na srebrne paski od Xtradecals bywaja kruche, ale zalezy od serii. Ja uzylem ich na moim Wyzle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2013 kalek nie bede kupował bo ten wyżeł to taki jednorazowy raczej wybryk a skalpel nowka sztuka był ,to wina kalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Robert, troche za szerokie sa jednak ramy owiewek. Ale reszta calkiem ok. I chyba te kalkomanie na tejże owiewce się nieco pomarszczyły, albo takie złudzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2013 Robert, troche za szerokie sa jednak ramy owiewek. Ale reszta calkiem ok. I chyba te kalkomanie na tejże owiewce się nieco pomarszczyły, albo takie złudzenie... Bo to amelinium jest i wszystko widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Bo to amelinium jest i wszystko widac Myślę że przy takim gabarycie, jest to do wybaczenia.W świetle naturalnym pewno nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 22 Stycznia 2013 Share Napisano 22 Stycznia 2013 Śliczny maluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seine Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 Mam nieśmiałe pytanie, czy szachownice na skrzydłach nie powinny być rozmieszczone asymetrycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 Mam nieśmiałe pytanie, czy szachownice na skrzydłach nie powinny być rozmieszczone asymetrycznie? Nie powinny. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2013 Mam nieśmiałe pytanie, czy szachownice na skrzydłach nie powinny być rozmieszczone asymetrycznie? Nie powinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi