Erni Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Model prosto z pudła trumpetera. Poprawiona tylko faktura wieży. Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Kolejny KW w galerii. Ogólnie mi się podoba, a co do szczegółów to można było troszkę okopceń w okolicy wydechów zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Erni ma warsztat... Piękna rzecz- wypadałoby tylko wymienić imitację siatek... na siatki... No i podszlifować lepiej fragmenty "urwanego" błotnika. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 O tak jestem właśnie za tym model nie uflagany tylko lekkie brudzenie obicia,jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Bardzo ladny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Model świetnie się prezentuje. Efektowne kurzenie i realistyczne ślady eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Bardzo świetny model, powiedz tę fakturę na wieży sam robiłeś ? jest świetna. możesz powiedzieć jak ? z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2013 Dzieki za opinie. Co do faktury to musiałem ja poprawić bo w originale była zbyt gładka. Moja metoda jest bardzooooooooooo nietypowa:) Mianowicie smaruje plastik klejem Tamiya extra thin i posypuje to popiołem z papierosa a następnie zalewam znowu klejem. Jak wyschnie , ok 12 godzin poleruje. Musi idealnie wyschnąć. Ot taka metoda dla leniwych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Ot taka metoda dla leniwych:) I tylko dla palących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Model bardzo ładnie ci wyszedł.Błotko i kurz bardzo przypadło mi do gustu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 Bardzo ładna robota. Ciekawe (realistyczne) brudzenie. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 Torze mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Ale model przegapiłem.. Bardzo realistycznie pomalowany Może i pewne szczegóły np. ten błotnik, nie są do końca dopieszczone, ale od strony wizualnej ten model to mój faworyt wśród ostatnio pokazywanych czołgów KV. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Witam! Ładny, podoba mi się. Może kiedyś kupię sobie takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi