Marcin M. Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 Tylko tyle Ci powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 A mnie się nie podoba. Nie podoba mi się że ja tak nie umiem. Natomist twoja praca jest fenomenalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Jest na co popatrzeć. Dołożyłeś teraz do pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 21 Lipca 2013 Autor Share Napisano 21 Lipca 2013 Położyłem dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 8 Września 2013 Autor Share Napisano 8 Września 2013 Uformowany teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Świetna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 Niezwykłe. Jakie wymiary ma podstawa dioramy i z czego jest zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 Niesamowity warsztacik bardzo podoba mi się robienie przez Ciebie budynków i ogólnie dioramka na pierwszy, a także na drugi rzut oka wygląda na 1:35, a nie 1:72 Ja dotąd jeden budynek zrobiłem sam z gipsu, ale o dwie ściany w 1:35 były tylko i wiem ile to babrania się by finalnie wyglądało porządnie. Podziwiam nadal i czekam końcowego efektu z pojazdami, figurka etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 9 Września 2013 Autor Share Napisano 9 Września 2013 = Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Budynki, jeśli chodzi o malowanie, jakby żywcem wyjęte z Commandos'ów. Szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamem Napisano 11 Września 2013 Share Napisano 11 Września 2013 = Chyba się coś nie wgrało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 11 Września 2013 Autor Share Napisano 11 Września 2013 Zacząłem "obsadzać"roślinami od Polaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Już chyba kiedyś pisałem że mógłyś stworzyć DVD jak takie cacko tworzyć. Na pewno bym kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimpow Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 No scęka opada ;) Aż nie mogę teraz patrzeć na swoje prace Mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 Czasem ukleiłem jakąś dioramkę, ale Twoje dzieło powala. Czekam na wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Pięknie to wszystko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Coś Ty brał .Zajebioza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Października 2013 Autor Share Napisano 6 Października 2013 Koło młyńskie potraktowałem olejami Dorobiłem też ogrodzenie Dalsze "sadzenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Niesamowite. Powinieneś to filmować, to, jak to tworzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Ta ścieżką to już poszedłeś na maksa. Najlepiej posadzona trawa jaką widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 8 Października 2013 Autor Share Napisano 8 Października 2013 Rozpocząłem "budowę" drzewek Szkielet z drutu miedzianego Pokrycie szpachlą drewnopodobną i szpachlówką w płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 Drut kupowałeś specjalnie, czy jest z odzysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi