Jamat Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Po równym miesiącu od zaczęcia, skończyłem żółwika. Po niewielkim nakładzie pracy otrzymujemy wspaniały i niezwykły model. Warsztat do oglądnięcia tutaj Zapraszam do oglądanie i komentowania. Takie to wielkie, że zabrakło mi tła, za co przepraszam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 O jap... Kępki tej wyższej trawy tez sam robiłeś, czy gotowiec z Polaka? Podstawka z jakiejś masy, styropian czy coś innego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamat Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 Kępki to gotowce Polaka, tylko kilka mini krzaczków to samoróbka z metalowej waty. Podstawka to gips mieszany z papierem toaletowym i obite balsą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek66 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Podoba mi się całość , pojazd ładnie wykończony oraz podstawka bardzo realnie wykonana . Moje gratulacje za tempo i jakość . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Bardzo fajne wykonanie, mimo prostoty dioramy. Wygląda realnie, nietypowa konstrukcja modelu i dobre jego wykonanie odebrane bardzo pozytywnie. Szkoda, że wsadziłeś tą niebieską drabinę, jak dla mnie psuje bardzo sympatyczny efekt. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Tez się przyłączam do pochwał. Jest ładny, a podstawka to idealne uzupełnienie całości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verde Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Wygląda super Ale gdzie są ślady gąsienic ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAMIL90 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Fajny jest - takiego jeszcze nie widziałem i podoba mi się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
triadabor Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Piękniusi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek_gnr Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Brakuje mi tylko śladów gasienic za pojazdem i zgasiłbym trochę kolor tej drabinki, ale tak ogólnie to piękna praca, cieszy oko niesamowicie ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamat Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 Ale gdzie są ślady gąsienic ? Taka moja mała wpadka. Szkoda, że wsadziłeś tą niebieską drabinę, jak dla mnie psuje bardzo sympatyczny efekt. Drabinka mi się podoba a wsadzona dla kontrast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micmal Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Piękny żółwik, taki majestatyczny . Fajny pomysł z bramką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenek Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 zarówno pojazd jak i podstawka super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keisyzrk Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Super wyszedł Podstawce brakuje tylko śladów gąsienic jak koledzy pisali wcześniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Rzeczywiście drabinka zbyt kontrastuję z resztą, model zbudowany na poziomie diorka też. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 O matko taki brzydki, że aż piękny. Gratuluję wykonania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts