Jamat Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Po równym miesiącu od zaczęcia, skończyłem żółwika. Po niewielkim nakładzie pracy otrzymujemy wspaniały i niezwykły model. Warsztat do oglądnięcia tutaj Zapraszam do oglądanie i komentowania. Takie to wielkie, że zabrakło mi tła, za co przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 O jap... Kępki tej wyższej trawy tez sam robiłeś, czy gotowiec z Polaka? Podstawka z jakiejś masy, styropian czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 13 Marca 2013 Autor Share Napisano 13 Marca 2013 Kępki to gotowce Polaka, tylko kilka mini krzaczków to samoróbka z metalowej waty. Podstawka to gips mieszany z papierem toaletowym i obite balsą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Podoba mi się całość , pojazd ładnie wykończony oraz podstawka bardzo realnie wykonana . Moje gratulacje za tempo i jakość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Bardzo fajne wykonanie, mimo prostoty dioramy. Wygląda realnie, nietypowa konstrukcja modelu i dobre jego wykonanie odebrane bardzo pozytywnie. Szkoda, że wsadziłeś tą niebieską drabinę, jak dla mnie psuje bardzo sympatyczny efekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Tez się przyłączam do pochwał. Jest ładny, a podstawka to idealne uzupełnienie całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Wygląda super Ale gdzie są ślady gąsienic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Fajny jest - takiego jeszcze nie widziałem i podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Piękniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Brakuje mi tylko śladów gasienic za pojazdem i zgasiłbym trochę kolor tej drabinki, ale tak ogólnie to piękna praca, cieszy oko niesamowicie ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 13 Marca 2013 Autor Share Napisano 13 Marca 2013 Ale gdzie są ślady gąsienic ? Taka moja mała wpadka. Szkoda, że wsadziłeś tą niebieską drabinę, jak dla mnie psuje bardzo sympatyczny efekt. Drabinka mi się podoba a wsadzona dla kontrast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Piękny żółwik, taki majestatyczny . Fajny pomysł z bramką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 zarówno pojazd jak i podstawka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Super wyszedł Podstawce brakuje tylko śladów gąsienic jak koledzy pisali wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Rzeczywiście drabinka zbyt kontrastuję z resztą, model zbudowany na poziomie diorka też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 O matko taki brzydki, że aż piękny. Gratuluję wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi