konradoo Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Daniel super model byłem pod wrażeniem widząc go LIVE, swoją drogą teraz musisz nas odwiedzić w ZAJEZDNI ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Jeszcze raz Daniel gratulacje, tym razem oficjalne Potraktuj ten medal jako doping do budowy modeli. Masz pierwszy to mnie teraz goń. Ja wiecznie żył nie będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Dobrze wiedzieć że byłeś na konkursie, po modelu nie zajarzyłem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 27 Maja 2013 Autor Share Napisano 27 Maja 2013 Dzieki panowie. Konrad- Być może dam radę zjawić się na następnym sobotnim spotkaniu, i ciągle mam nadzieję że na Paprykarzu będę w kraju. Robert- Życia mało żeby cię dogonić Rafał- A no osobiście nie mogłem ale chłopaki ze Szczecina zabrali moje ulepki i dzięki im za to. Tymczasem poszedł kolorek. Jest to Valleyo Middlestone z bardo delikatną modulacją, zdjęcia przyciemnawe wiec prawie jej nie widać, ale szczerze taki właśnie efekt mnie interesował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Daniel, gratki nagrody. Ciekawym jak ten DAK ci wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Dobrze jest . Dawaj dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 28 Maja 2013 Autor Share Napisano 28 Maja 2013 Dzięki raz jeszcze. Tymczasem poszedł sido oraz kalki połozone przy użyciu specyfiku Agama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 No to dwa pojazdy skończone a gdzie twój Krzysiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Czy jest będzie to wersja szara i na to piaskowy, czy piaskowy oryginalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 28 Maja 2013 Autor Share Napisano 28 Maja 2013 Czy jest będzie to wersja szara i na to piaskowy, czy piaskowy oryginalnie? Tym razem bez eksperymentów , rok 43, więc piaskowy z fabryki. Ale z małym młotkowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Super to Daniel wygląda. Jedna uwaga techniczna- W tej tylnej lampie z 4 otworami szybki powinny być zielone a nie czerwone. Poza tym Czekam na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 29 Maja 2013 Autor Share Napisano 29 Maja 2013 Zabawa z olejami plus obicia. Tłumiki jeszcze nie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 No i super. Jestem pełen podziwu, że powstrzymałeś się przed totalnym omłotkowaniem pojazdu . Idziesz w dobrym kierunku . Brudzenie nie oznacza zapieprzenia modelu całego błotem i obiciem go jakby po drodze przejechał przez 74 chałupy. Subtelne ale widoczne. To jest ideał. Oczywiście dla mnie . Dawaj następne zdjęcia i przeczytaj PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 30 Maja 2013 Autor Share Napisano 30 Maja 2013 Esdek właściwie zakończony. Tłumiki w realu są mniej jaskrawe i czego nie widać na fotkach uzyłem trzech kolorów pigmentów. Teraz czas na motorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Wygląda ładnie Daniel, choć te tłumiki na fotach faktycznie pomarańczowe jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Tak jak pisał Krzysiek- wydechy na zdjęciu wyglądają teraz okrutnie. Muszę je zobaczyć w realu. Osobiście- zdecydowanie bym wyrzucił tą wiązkę miedzi z tyłu. Całkowicie psuje efekt. Zmetalizuj też trochę linę z przodu i będzie git . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 30 Maja 2013 Autor Share Napisano 30 Maja 2013 Wedle porad, tłumiki przypudrowane co nie co, lina dostała metalizera. A "miedź" zostanie bo mi się bardzo podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 A "miedź" zostanie bo mi się bardzo podoba . No cóż. Przyjdzie mi żyć z tą świadomością . Ale i tak, wykorzystam chwilę Twojej nieuwagi i miedź usunę . Po tym niewielkim retuszu wszystko wygląda ok To bierz się za motorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 30 Maja 2013 Autor Share Napisano 30 Maja 2013 Kamil nie potrzebuję wykładu na temat koła motocyklu, natomiast ciekaw byłem kto pierwszy zauważy babola przy szprychach .Podczas budowy rozpędziłem się za mocno i masz babo placek. szprychy są tak delikatne że nie było sensu ich ruszać więc zostały. Myślę jednak że Grzesiek miał na myśli coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Niesamowicie wyglądają Wasze prace panowie, niby ten sam model a jakie efekty. Daniel, gratulacje za medal w Koszalinie - sam odebrałem Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 31 Maja 2013 Autor Share Napisano 31 Maja 2013 Niesamowicie wyglądają Wasze prace panowie, niby ten sam model a jakie efekty. Daniel, gratulacje za medal w Koszalinie - sam odebrałem Pozdrawiam, Marcin. Dzięki Marcin, mam taką cichą nadzieję że to nie ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2013 DKW na obecną chwilę wygląda tak, jest jeszcze co nieco do poprawy, ale ze względu na rozmiar elementów łatwe to nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2013 Prace powoli zbliżają się do końca. Następne spotkanie w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Motorek super. Jakby nie te nieszczęsne szprychy byłby korba. Ale potraktuj to Daniel jako nauczkę. Nie ma pośpiechu w modelarstwie . Ciekawy jestem jak Ci wyjdzie ten mój-twój Amerykaniec. Co do figurek to z tak marnego materiału wiele wyciągnąłeś. Przeleć te szwy bo znawcy tematu nie dadzą C żyć . A że jesteś nerwowy to może się skończyć banem na jakiś tydzień jak użyjesz słów z prywatnych rozmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi